Inici » Notícies » Audició de Fi de Curs de l’Escola de Música de Santa Magdalena
Actualitat

Audició de Fi de Curs de l’Escola de Música de Santa Magdalena

32 seg

L’Agrupació Musical de Santa Magdalena informa que, divendres que ve, 18 de juny, a les 20h i a l’Auditori Municipal de la localitat, tindrà lloc l’audició de fi de curs de l’alumnat de l’Escola de Música.

El curs 2020/21 arriba a la seua fi i tot l’alumnat de l’Escola de Música de l’Agrupació Musical de Santa Magdalena ja està preparant, amb molta cura, la seua actuació final. L’entrada és totalment lliure i gratuïta fins a completar l’aforament permés pel govern de la Generalitat Valenciana.

El director de l’Agrupació Musical, Sergio Tortajada Gómez, explica que: “aquest tipus d’audicions són molt importants per a tot l’alumnat, ja que demostren tot el que han aprés al llarg del curs i a més posa en contacte als futurs músics amb el seu públic”.

Notícies relacionades

Noticies

Subdelegació de Govern ofereix una xarrada sobre l’administració electrònica

26 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra el Dia de la Pau

28 seg
Noticies

Les brigades de mitigació de la Diputació i Generalitat en col·laboració amb EMERGE de Santa Magdalena adeqüen terrenys i camins municipals

35 seg
Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Noticies

El Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic concedeix 34.792 € a Santa Magdalena dins del programa DUS 5000

33 seg
Veure més notícies →