Inici » Notícies » Audició de fi de Curs de l’Escola de Música de Sta. Magdalena
Actualitat

Audició de fi de Curs de l’Escola de Música de Sta. Magdalena

35 seg

cartellaudicio

Els alumnes de l’Escola de Música de l’Agrupació Musical de Sta. Magdalena de Polpís acomiadaran divendres que ve, 1 de juliol, el curs escolar i ho faran amb una espectacular audició, a les 20.30 hores, en el pavelló poliesportiu municipal.

Per a l’ocasió, els alumnes de l’escola comptaran amb la col·laboració de l’Agrupació Musical i la Banda Infantil de la Societat Musical La Alianza de Vinaròs. Segueix per tant l’estreta col·laboració entre ambdues formacions musicals, ja que es tracta de la segona ocasió en la qual els membres més xicotets de La Alianza de Vinaròs, ofereixen la seua música abans els veïns de Sta. Magdalena.

Es tanca per tant el curs escolar dels músics magdaleneros i es recorda als pares, que s’obri el termini per a poder matricular als xiquets, que el pròxim curs vulguen adquirir coneixements musicals.

Notícies relacionades

Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena planta exemplars de ‘Micromeria rodriguezii’ espècie única en tota la península ibèrica

58 seg
Noticies

Subdelegació de Govern ofereix una xarrada sobre l’administració electrònica

26 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra el Dia de la Pau

28 seg
Noticies

Les brigades de mitigació de la Diputació i Generalitat en col·laboració amb EMERGE de Santa Magdalena adeqüen terrenys i camins municipals

35 seg
Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Veure més notícies →