Inici » Notícies » Avancen a bon ritme les obres de la segonaplanta de l’Edifici Social de Santa Magdalena
Actualitat

Avancen a bon ritme les obres de la segonaplanta de l’Edifici Social de Santa Magdalena

35 seg

L’alcalde de Santa Magdalena, Sergio Bou, ha visitatl’estat de les obres de la segona planta de l’EdificiSocial de la localitat, que es realitzen a través del Pla Castelló 135 de la Diputació de Castelló, ambuna inversió de 63.630€.

Bou ha indicat que “ha finalitzat la col·locació de totel paviment i ara es procedirà a posar el fals sostre. Posteriorment, s’instal·laran les mampares divisòriesde tots els locals, que són els que aniran destinats a associacions locals”.

 D’aquesta manera, i malgratl’Estat d’Alarma, des de l’Ajuntament de Santa Magdalena es continuen realitzant tots els treballs“que han de suposar la finalització de les obres de la segona planta, tan necessària per a la nostrapoblació, ja que ens permetrà disposar de locals i seus de reunió destinades a l’associacionisme local”, matisa Bou.

Notícies relacionades

Noticies

Les brigades de mitigació de la Diputació i Generalitat en col·laboració amb EMERGE de Santa Magdalena adeqüen terrenys i camins municipals

35 seg
Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Noticies

El Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic concedeix 34.792 € a Santa Magdalena dins del programa DUS 5000

33 seg
Noticies

Santa Magdalena present dins de l’oferta del patronat provincial de Turisme en FITUR

54 seg
Noticies

Santa Magdalena viu intensament la festa de Sant Antoni

51 seg
Veure més notícies →