Inici » Notícies » Brillant inici de les Festes de Santa Magdalena
Actualitat

Brillant inici de les Festes de Santa Magdalena

53 seg

Santa Magdalena ha tancat el primer cap de setmana festiu i ho ha fet amb una alta participació en tots i cadascun dels actes programats. Les Festes Patronals s’iniciaven el divendres amb l’acte de presentació de les Festeres i Festers 2023. Enguany Santa Magdalena compta amb un total d’11 representants; Maura Bou, Festera de l’Agrupació Musical, Mireia Caldés, Festera de l’Associació Juvenil Pont de l´Agüelo Queixalet, Lara Cervera, Festera del Grup de Danses Magdaleneres, Aroa Mínguez, Festera de l’Agrupació Musical, Paula Pegueroles, Festera de l’Agrupació Musical, Tania Pegueroles, Festera de l’AMPA del CEIP Alberto Selma, Carlos Vives, Fester de l’Associació de Jubilats i Pensionistes, Josep Marzal, Fester de la Comissió de Festes, Hugo Rubio, Fester del Motoclub de Bar en Bar, Jordan Rubio, Fester de l’Associació Amics de Sant Vicent i Martí Vives, Fester de la Comissió de Festes.

El dissabte, 22 de juliol, Dia de la patrona del municipi, els actes van ser de marcat caràcter religiós. Destaca, d’altra banda l’actuació del Grup de Danses Magdaleneres, la Colla de Dolçainers i Tabaleters ‘Polpís’ i el Grup de Danses de La Jana.

Ahir diumenge, a més de la programació religiosa i l´orxatada, va tindre lloc la clausura de l’exposició de pintura i el concert de l’Agrupació Musical Santa Magdalena “De Bandes i Volades” amb Xiomara Abello.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena inicia les obres de millora de l’arxiu històric a través del Pla Castelló Avanza

33 seg
Noticies

Arranquen les obres de pavimentació del camí a Peníscola paral·lel a l’AP7 en Santa Magdalena

35 seg
Noticies

Efectius del Consorci Provincial de Bombers efectuen tasques de millora de camins afectats pel temporal a Santa Magdalena

38 seg
Noticies

Curs d’alfabetització en castellà a Santa Magdalena

26 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena arranca el curs escolar

33 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena es prepara per a la tornada al col·le

46 seg
Veure més notícies →