Inici » Notícies » Brillant inici de les Festes de Santa Magdalena
Actualitat

Brillant inici de les Festes de Santa Magdalena

53 seg

Santa Magdalena ha tancat el primer cap de setmana festiu i ho ha fet amb una alta participació en tots i cadascun dels actes programats. Les Festes Patronals s’iniciaven el divendres amb l’acte de presentació de les Festeres i Festers 2023. Enguany Santa Magdalena compta amb un total d’11 representants; Maura Bou, Festera de l’Agrupació Musical, Mireia Caldés, Festera de l’Associació Juvenil Pont de l´Agüelo Queixalet, Lara Cervera, Festera del Grup de Danses Magdaleneres, Aroa Mínguez, Festera de l’Agrupació Musical, Paula Pegueroles, Festera de l’Agrupació Musical, Tania Pegueroles, Festera de l’AMPA del CEIP Alberto Selma, Carlos Vives, Fester de l’Associació de Jubilats i Pensionistes, Josep Marzal, Fester de la Comissió de Festes, Hugo Rubio, Fester del Motoclub de Bar en Bar, Jordan Rubio, Fester de l’Associació Amics de Sant Vicent i Martí Vives, Fester de la Comissió de Festes.

El dissabte, 22 de juliol, Dia de la patrona del municipi, els actes van ser de marcat caràcter religiós. Destaca, d’altra banda l’actuació del Grup de Danses Magdaleneres, la Colla de Dolçainers i Tabaleters ‘Polpís’ i el Grup de Danses de La Jana.

Ahir diumenge, a més de la programació religiosa i l´orxatada, va tindre lloc la clausura de l’exposició de pintura i el concert de l’Agrupació Musical Santa Magdalena “De Bandes i Volades” amb Xiomara Abello.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena presenta el programa de les Festes Patronals al teixit associatiu local

26 seg
Sin categoría

L’Escola d’Estiu de Santa Magdalena celebra Sant Fermín

21 seg
Noticies

Santa Magdalena celebra el ‘Water Festival’

16 seg
Sin categoría

Més de 40 xiquets i xiquetes gaudixen de l’Escola d’Estiu a Santa Magdalena

53 seg
Sin categoría

L’Escola de Música de Santa Magdalena celebra la seua Audició de Fi de Curs

43 seg
Sin categoría

Audició de Fi de Curs de l’Escola de Música de Santa Magdalena

32 seg
Veure més notícies →