Inici » Notícies » Camins de l´Orde de Montesa inclou a Santa Magdalena en la seua ruta per la Comunitat Valenciana
Actualitat

Camins de l´Orde de Montesa inclou a Santa Magdalena en la seua ruta per la Comunitat Valenciana

1 min, 16 seg

Santa Magdalena ha sigut inclosa dins de la ruta, que ha creat Camins de l´Orde de Montesa, una proposta en la qual es pretén posar en valor l’extraordinari patrimoni, històric, cultural i mediambiental de la Comunitat Valenciana, a través de les localitats que, en el seu moment van pertànyer a l’orde de Montesa.

Tono Chamorro i Silvia Simó són els creadors d’aquesta ruta, en la qual porten treballant des de fa tres anys. La ruta cicloturista recorre les poblacions de: Montesa, Sueca, València, Moncada, Borriana, Onda, Vilafamés, Les Coves de Vinromà, Alcalá de Xivert, Sta. Magdalena de Polpís, Càlig, Cervera del Maestre i Sant Mateu.

Sergio Bou, alcalde de Santa Magdalena, ha agraït a Chamorro i Simó el “gran interés que, des de fa uns anys, han mostrat en la inclusió del nostre poble dins d’aquesta fantàstica ruta, que sens dubte, ens ajuda a posar en valor a Santa Magdalena, pel que a rutes cicloturistes es refereix”.

Sota el fil temàtic de l’Orde de Montesa, la ruta ens porta a descobrir, racons on el perfum de flor del taronger, es mescla amb l’aroma dels camps d’arròs, on la brisa de la mar, es barreja amb les majestuoses muntanyes, portant-nos per camins en els quals podràs conéixer, oliveres mil·lenàries que van plantar els romans al pas per aquestes terres o poblacions atrapades en el temps.

El recorregut, és apte per a realitzar de manera individual, en grup o en família, ja que ha sigut sigut dissenyat i recorregut pels mateixos autors natius, aconseguint que dels 355 quilòmetres del seu traçat, 351 són per camins rurals, amb poc o nul trànsit de vehicles a motor.

Des de l’organització de la ruta s’ha presentat també un codi QR, que permet accedir a la mateixa a través del conegut portal wikiloc.

Notícies relacionades

Noticies

L’AMPA del CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena organitza una xarrada contra l’assetjament escolar

16 seg
Noticies

Més de 70 persones participen en la desfilada de les III Jornades Templeres de Santa Magdalena

45 seg
Noticies

Arranquen les obres de millora de l’eficiència energètica del depòsit de ‘Les Pedreres’ a Santa Magdalena

43 seg
Noticies

L’alcalde de Santa Magdalena assisteix a la inauguració del Laberint més gran d’Espanya a Peníscola

42 seg
Noticies

La Ludoteca Municipal de Santa Magdalena ofereix servei per a xiquets i xiquetes a partir dels 6 mesos

33 seg
Noticies

Santa Magdalena organitza l’Escola de Pasqua de l’11 al 14 d’abril

35 seg
Veure més notícies →