Inici » Notícies » Campanya de fidelització del gimnàs de Sta. Magdalena
Actualitat

Campanya de fidelització del gimnàs de Sta. Magdalena

31 seg

gimnasarxiu

Campaña de fidelització del gimnàs de Sta. Magdalena

La regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Sta. Magdalena informa que, durant aquest mes de novembre, les instal·lacions del gimnàs municipal tindran accés gratuït, dins de la campanya de promoció d’inici de curs, que cada any es realitza des de l’Ajuntament de la localitat.

El gimnàs obri les seues portes de dilluns a divendres, de 18 a 19.30 hores i disposa d’una àmplia sala d’aparells, en la qual realitzar tot tipus d’exercicis, sota la supervisió d’una fisioterapeuta.

Sergio Bou, alcalde de Sta. Magdalena, explica que: “els veïns de Sta. Magdalena disposen d’unes completes instal·lacions, en les quals poden realitzar tot tipus d’exercicis i el que és més important, amb una persona que els atén i assessora”.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena es forma en alfabetització digital

36 seg
Noticies

Programació Nadal 2022

2 seg
Noticies

Santa Magdalena presenta la seua programació de Nadal i Any Nou

3 min, 29 seg
Noticies

Santa Magdalena millora l’eficiència energètica de les instal·lacions municipals amb la instal·lació de plaques solars fotovoltaiques

59 seg
Noticies

Espectacular 40 aniversari de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

1 min, 20 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica millorarà el camí rural entre Santa Magdalena i Peñíscola

34 seg
Veure més notícies →