Inici » Notícies » Campanya de donació de sang a Santa Magdalena
Actualitat

Campanya de donació de sang a Santa Magdalena

39 seg

L’Ajuntament de Santa Magdalena informa que, dimecres que ve, 17 de març, tindrà lloc en la localitat una nova campanya de donació de sang, organitzada pel Centre de Transfusió de la Comunitat Valenciana.

L’Edifici Social de la localitat acollirà entre les 17 i a les 20.30h aquesta campanya de donació de sang. Pot donar sang qualsevol persona sana, entre 18 i 65 anys, que pese més de 50 quilos. A diferència d’una anàlisi de sang, quan fem una donació no és necessari acudir en dejú. Fins i tot és recomanable haver menjat prèviament a la donació.

Tant per a la seguretat del donant com del receptor, es realitzen una història clínica i una sèrie de proves. Després de la donació s’analitza la sang. Des del Centre de Transfusió de la Comunitat Valenciana recorden, que es pot donar fins a 3 vegades cada 12 mesos si eres dona i fins a 4 si eres home. Sempre que l’interval entre donacions siga superior a 8 setmanes.

Notícies relacionades

Noticies

Subdelegació de Govern ofereix una xarrada sobre l’administració electrònica

26 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra el Dia de la Pau

28 seg
Noticies

Les brigades de mitigació de la Diputació i Generalitat en col·laboració amb EMERGE de Santa Magdalena adeqüen terrenys i camins municipals

35 seg
Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Noticies

El Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic concedeix 34.792 € a Santa Magdalena dins del programa DUS 5000

33 seg
Veure més notícies →