Inici » Notícies » El CEIP Albert Selma llueix nova imatge
Actualitat

El CEIP Albert Selma llueix nova imatge

43 seg

Finalitzat el curs escolar, la direcció del CEIP Albert Selma de Sta. Magdalena, ja s’ha posat a treballar en la millora de les instal·lacions de cara al pròxim curs. En aquest sentit, aquesta mateixa setmana han finalitzat els treballs d´embelliment, de la façana principal del col·legi, que estrena renovada imatge.

logo2

El pintor benicarlando, Miguel Pruñonosa, s’ha encarregat de donar vida al logotip del centre, obra de Jennyfer García, que s’ha pintat en la façana principal. “Durant el curs 2016-17 vam engegar un concurs entre l’alumnat, per a crear el logo del col·legi, ja que no teníem,  i en diversos consells escolars vam proposar, dins de la nostra idea de fer més atractiu el col·legi, que es pintara el logo i ara ja és una realitat”, ha explicat Mar Foix, directora del centre.

logo1

Aquests treballs han sigut pagats pel CEIP Albert Selma, que en pròxims cursos té la intenció de continuar millorant la imatge del pati i les aules, per a fer-les més vistoses i atractives per als xiquets.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena es forma en alfabetització digital

36 seg
Noticies

Programació Nadal 2022

2 seg
Noticies

Santa Magdalena presenta la seua programació de Nadal i Any Nou

3 min, 29 seg
Noticies

Santa Magdalena millora l’eficiència energètica de les instal·lacions municipals amb la instal·lació de plaques solars fotovoltaiques

59 seg
Noticies

Espectacular 40 aniversari de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

1 min, 20 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica millorarà el camí rural entre Santa Magdalena i Peñíscola

34 seg
Veure més notícies →