Inici » Notícies » El CEIP Albert Selma llueix nova imatge
Actualitat

El CEIP Albert Selma llueix nova imatge

43 seg

Finalitzat el curs escolar, la direcció del CEIP Albert Selma de Sta. Magdalena, ja s’ha posat a treballar en la millora de les instal·lacions de cara al pròxim curs. En aquest sentit, aquesta mateixa setmana han finalitzat els treballs d´embelliment, de la façana principal del col·legi, que estrena renovada imatge.

logo2

El pintor benicarlando, Miguel Pruñonosa, s’ha encarregat de donar vida al logotip del centre, obra de Jennyfer García, que s’ha pintat en la façana principal. “Durant el curs 2016-17 vam engegar un concurs entre l’alumnat, per a crear el logo del col·legi, ja que no teníem,  i en diversos consells escolars vam proposar, dins de la nostra idea de fer més atractiu el col·legi, que es pintara el logo i ara ja és una realitat”, ha explicat Mar Foix, directora del centre.

logo1

Aquests treballs han sigut pagats pel CEIP Albert Selma, que en pròxims cursos té la intenció de continuar millorant la imatge del pati i les aules, per a fer-les més vistoses i atractives per als xiquets.

Notícies relacionades

Noticies

Arranquen les obres de pavimentació del camí a Peníscola paral·lel a l’AP7 en Santa Magdalena

35 seg
Noticies

Efectius del Consorci Provincial de Bombers efectuen tasques de millora de camins afectats pel temporal a Santa Magdalena

38 seg
Noticies

Curs d’alfabetització en castellà a Santa Magdalena

26 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena arranca el curs escolar

33 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena es prepara per a la tornada al col·le

46 seg
Noticies

Obert el termini d’inscripció per al curs 2023/24 de la Ludoteca Municipal

29 seg
Veure més notícies →