Inici » Notícies » Centenars de persones gaudeixen de la vesprada de disfresses a Santa Magdalena
Actualitat

Centenars de persones gaudeixen de la vesprada de disfresses a Santa Magdalena

32 seg

disfresses3

Massiva participació dels magdaleners i magdaleneres en la divertida tarde de disfresses, que ja s’ha convertit en tot un clàssic en la primera jornada de bous de Santa Magdalena. Gondoleros, super herois, àrabs, estiuejants, hippies, eivissencs, algun tirolés, boxadors, mimos, originals poohs, ……són sols una xicoteta mostra de l’ampli ventall de disfresses, que es van lluir ahir a la vesprada en la localitat.

Després de la desfilada, que va estar amenitzada per la xaranga, Els Desmadrats, s’iniciava la festa taurina, amb caps de bestiar de la ramaderia d’Iván Miró de la Ribera.
A la nit, prop de 800 persones, es van congregar en el pavelló poliesportiu entorn de la taula i el mantel per a degustar un exquisit ‘Tombet’ i gaudir de la revetla de l’orquestra Triband i de la discomòbil Sarao.

Notícies relacionades

Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra el Dia de la Pau

28 seg
Noticies

Les brigades de mitigació de la Diputació i Generalitat en col·laboració amb EMERGE de Santa Magdalena adeqüen terrenys i camins municipals

35 seg
Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Noticies

El Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic concedeix 34.792 € a Santa Magdalena dins del programa DUS 5000

33 seg
Noticies

Santa Magdalena present dins de l’oferta del patronat provincial de Turisme en FITUR

54 seg
Veure més notícies →