Inici » Notícies » El Club de Caçadors Sant Lázaro lliura els premis del III Concurs de Dibuix
Actualitat

El Club de Caçadors Sant Lázaro lliura els premis del III Concurs de Dibuix

42 seg

La Capella de Sta. Magdalena acollia, el dissabte 30 de desembre, el lliurament de premis del III Concurs de Dibuix d’Espècies Cinegètiques Vives, que ha organitzat en col·laboració amb l’Ajuntament de Sta. Magdalena i la Federació de Caça.

La guanyadora en la categoria de P3 i P4 ha sigut Arwa, mentre que Aitana Pegueroles aconseguia el primer premi en la categoria P5 i 1r de primària. Laia Marzal es convertia en guanyadora dels xiquets i xiquetes de 2n i 3r mentre que Leonor Sospedra resultava vencedora en la categoria de 4t i 5é d’educació primària.

Tots els guanyadors van ser obsequiats amb material escolar amb el qual fomentar les seues habilitats artístiques. L’alcalde de Sta. Magdalena, Sergio Bou, agraïa la gran participació i l’alta qualitat de tots els dibuixos presentats, ja que el jurat va tenir una difícil decisió a l’hora d’escollir als guanyadors.

Els xiquets de Sta. Magdalena també van gaudir d’una jornada en la qual es van realitzar diversos tallers, gràcies a la col·laboració del grup Alcozancos.

PREMIS1 PREMIS2 PREMIS3 PREMIS4 TALLERS1 TALLERS2 TALLERS3 PREMIS

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena finalitza la construcció d’uns lavabos i zona d’ombra en l’exterior del pavelló poliesportiu

52 seg
Noticies

Santa Magdalena finalitza les obres de millora de la xarxa separativa d’aigües

25 seg
Noticies

Torna la San Silvestre a Santa Magdalena

1 min, 1 seg
Noticies

La Agrupación Musical Santa Magdalena celebra Santa Cecilia

33 seg
Noticies

Santa Magdalena adjudica les obres del programa DUS 5000 per a la instal·lació de fotovoltaiques en l’Edifici Social i pavelló poliesportiu

42 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura recepciona les obres de millora de la connexió energètica del depòsit de ‘Les Pedreres’ de Santa Magdalena

43 seg
Veure més notícies →