Inici » Notícies » Concert de Música a benefici de la restauració de les campanes de l’església parroquial
Actualitat

Concert de Música a benefici de la restauració de les campanes de l’església parroquial

35 seg

L’Associació pro restauració Església de Sta. Magdalena ha anunciat, que el pròxim 24 de setembre, ha organitzat un concert a benefici de la rehabilitació i millora de les campanes del temple parroquial.

mateorived

“Les campanes estan molt deteriorades i no poden realitzar certs tocs, perquè no funcionen correctament i hem decidit engegar aquesta iniciativa, envers els fons que obtinguem poder-les arreglar”, explica Vicente Ródenas, president de l’Associació.

Mateo Rived Quartet és el grup, que actuarà dissabte que ve, 24 de setembre, a partir de les 20 hores, en la Capella, edifici que es troba al costat de l’església de Sta. Magdalena.

El jazz envairà aquest espai, gràcies a la col·laboració d’aquest quartet. El preu de les entrades és de 15 € i ja es poden adquirir en els diferents establiments comercials de la localitat.

També es disposa d’una fila zero, en la qual qui vulguen realitzar donatius poden fer-ho.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena es forma en alfabetització digital

36 seg
Noticies

Programació Nadal 2022

2 seg
Noticies

Santa Magdalena presenta la seua programació de Nadal i Any Nou

3 min, 29 seg
Noticies

Santa Magdalena millora l’eficiència energètica de les instal·lacions municipals amb la instal·lació de plaques solars fotovoltaiques

59 seg
Noticies

Espectacular 40 aniversari de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

1 min, 20 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica millorarà el camí rural entre Santa Magdalena i Peñíscola

34 seg
Veure més notícies →