Inici » Notícies » El conseller d´Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball visita Sta. Magdalena
Actualitat

El conseller d´Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball visita Sta. Magdalena

1 min

La conselleria de Treball ha invertit més de 191.838 € a través de diferents programes d’Ocupació

 

visita4   visita6

 

L’alcalde de Sta. Magdalena, Sergio Bou i la corporació municipal han rebut avui al Conseller d´Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafael Climent González, que ha realitzat una visita institucional a la població.

visita11

Bou ha agraït al conseller l’engegada, per part de la Generalitat, de polítiques de creació d’ocupació que han permès, en el 2017, l’ocupació de 18 persones, amb una inversió  que sobrepassa els 191.838 €.

visita3 visita2

“Concretament la Generalitat a través de programes de foment de l’ocupació per a joves qualificats i no qualificats, com els Avalem i Avalem Joves +, l ´EMCORP, EMCORD o el EPAMER han permés la contractació de 18 persones, que amb el seu treball ens permeten millorar la qualitat de vida dels nostres veïns” , ha explicat Sergio Bou, alcalde de Sta. Magdalena.

 

El conseller, per la seua banda, ha assegurat que “ens comprometem a col·laborar al màxim perquè les persones es puguen formar, els nostres joves agafen experiència i aquells que tenen experiència se senten protagonistes de la nostra societat”.

visita1

En aquest sentit, Climent ha explicat que “seguirem treballant perquè els nostres pobles siguen protagonistes en la reconstrucció de la vida de les persones, que vivim en aquest meravellós tros de món”.

visita7

Climent ha pogut conèixer tot el treball, que les persones que estan ocupades a través dels diferents programes d’ocupació estan realitzant en Sta. Magdalena.

visita5

 

 

 

Notícies relacionades

Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra el Dia de la Pau

28 seg
Noticies

Les brigades de mitigació de la Diputació i Generalitat en col·laboració amb EMERGE de Santa Magdalena adeqüen terrenys i camins municipals

35 seg
Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Noticies

El Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic concedeix 34.792 € a Santa Magdalena dins del programa DUS 5000

33 seg
Noticies

Santa Magdalena present dins de l’oferta del patronat provincial de Turisme en FITUR

54 seg
Veure més notícies →