Inici » Notícies » El Consorci de Residus redueix la taxa d´escombraries dels immobles sense ús específic
Actualitat

El Consorci de Residus redueix la taxa d´escombraries dels immobles sense ús específic

45 seg

L’alcalde de Sta. Magdalena, Sergio Bou, ha participat en l’última Junta de Govern del Consorci de Residus C1, presidida per Evaristo Martí, i de la qual forma part Sta. Magdalena i que ha aprovat la ratificació de l’acta anterior, a través de la qual es dóna llum verda a les taxes de valorització i eliminació dels residus urbans del Consorci per a l’exercici 2018.

thumb_WSLH7606_1024

En aquest sentit, el primer edil magdalener, ha explicat que  “s’han adequat les taxes de tractament a la realitat dels immobles, reduint-se els immobles sense ús específic dels 65 € a 31,62€, tal com veníem demandant durant molts anys”.  Per a Bou, “malgrat que encara es pot millorar, és evident que s’està tenint la sensibilitat necessària amb els nostres pobles, per a reduir aquestes taxes en la mesura del possible”.

Al mateix temps, en la reunió es van aprovar les bases reguladores per a atorgar subvencions mitjançant disposicions dineràries del Consorci als contribuents, que aporten residus a la xarxa d’ecoparcs del Consorci, “Si + recicles, – pagues”.

L’alcalde de Sta. Magdalena, ha informat que es destinaran un total de 200.000 € per a tal fi.

Notícies relacionades

Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra el Dia de la Pau

28 seg
Noticies

Les brigades de mitigació de la Diputació i Generalitat en col·laboració amb EMERGE de Santa Magdalena adeqüen terrenys i camins municipals

35 seg
Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Noticies

El Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic concedeix 34.792 € a Santa Magdalena dins del programa DUS 5000

33 seg
Noticies

Santa Magdalena present dins de l’oferta del patronat provincial de Turisme en FITUR

54 seg
Veure més notícies →