Inici » Notícies » DeVanda Brass Quintet actua el dissabte a l’Auditori de Sta. Magdalena
Actualitat

DeVanda Brass Quintet actua el dissabte a l’Auditori de Sta. Magdalena

58 seg

L’Auditori Municipal de Sta. Magdalena acollirà dissabte que ve, 18 de maig, a les 19 hores un concert de música, organitzat per les regidories de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Sta. Magdalena. En concret, es tracta de l’actuació de DeVanda Brass Quintet, format per les trompetes; Jordi Martí i Esmeralda Homedes, Sergio Tortajada, a la trompa, Ignasi Reverte, a la tuba i Vere García, al trombó, que oferiran un concert didàctic, sobretot dirigit als més menuts.

Des dels seus inicis, DeVanda Brass ha realitzat concerts, entre altres, en el XX Cicle de Concerts de Primavera de Benicarló, Cicle de Música de Joventuts Musicals de Vinaròs, Cicle de Música Clàssica de Peníscola, VI Cicle de Música Ciutat d´Amposta, inauguració del I Festival de Big Bands de Benicarló, etc.

Destaca l’actuació de DeVanda Brass amb la banda de música “La Unió Filharmònica” d’Amposta en el ‘Palau de la Música’ de Barcelona, interpretant l’obra “Mascarade” de Serge Lancen, original per a quintet de metall i banda, el “Diploma de Mèrit” obtingut en el TIM (Torneig Internazionale di Música), realitzat en el Palau de Congressos de Saragossa i l’actuació en la gala de lliurament dels *Premis *Euterpe 2009, en l’Oceanogràfic de València, organitzat *per la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana. A més, han assistit a diferents cursos i formacions impartides per “Boston *Brass”, “*Spanish *Brass” i *Brass *Academy Alacant.

Notícies relacionades

Noticies

L’Escola de Música de Santa Magdalena tanca el curs amb una espectacular audició

32 seg
Noticies

Santa Magdalena organitza eI I Torneig de Pàdel Festes de la Joventut

20 seg
Noticies

Audició de Fi de Curs de l’Escola de Música de Santa Magdalena

20 seg
Noticies

Cursos intensius de natació a la piscina municipal de Santa Magdalena

18 seg
Noticies

La Ludoteca municipal de Santa Magdalena celebra la graduació del seu alumnat

20 seg
Noticies

L’Associació Juvenil ‘Pont de l´Agüelo Queixalet’ dóna el tret d’eixida a l’estiu amb un tardeo

21 seg
Veure més notícies →