Inici » Notícies » El director d’Agricultura visita Sta. Magdalena
Actualitat

El director d’Agricultura visita Sta. Magdalena

41 seg

La Generalitat adjudica a BECSA les obres de repavimentació del camí a La Salzadella

visitadirectoragricultura visitadirectoragricultura1 visita3 visita4

El director general d’Agricultura, Ramaderia i Pesca de la Generalitat Valenciana, Roger Llanes, ha visitat avui Sta. Magdalena, on s’ha reunit amb l’alcalde de la localitat, Sergio Bou, per a parlar de les obres de repavimentació del camí rural de Sta. Magdalena de Polpís a la Salzadella.

Bou ha explicat que, el director d’Agricultura, ha anunciat que “en breu” començaran els treballs de repavimentació de part del camí, concretament els 6 quilòmetres, que es troben en més mal estat i que necessiten d’una urgent actuació.

“Es tracta d’una actuació molt demandada i prioritària. De fet, portem anys reclamant a la Generalitat una millora d’aquest vial i per fi ara, el govern de Ximo Puig, ha sigut sensible a les nostres peticions”, ha comentat l’alcalde de Sta. Magdalena.

El pressupost base de licitació era de 345.474 € i finalment els treballs han sigut adjudicats a BECSA S.A, per 256.944 €. El període d’execució està fixat en 6 mesos.

Notícies relacionades

Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena planta exemplars de ‘Micromeria rodriguezii’ espècie única en tota la península ibèrica

58 seg
Noticies

Subdelegació de Govern ofereix una xarrada sobre l’administració electrònica

26 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra el Dia de la Pau

28 seg
Noticies

Les brigades de mitigació de la Diputació i Generalitat en col·laboració amb EMERGE de Santa Magdalena adeqüen terrenys i camins municipals

35 seg
Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Veure més notícies →