Inici » Notícies » El director general de l’Aigua, Manuel Aldeguer, ha estat avui a Santa Magdalena
Actualitat

El director general de l’Aigua, Manuel Aldeguer, ha estat avui a Santa Magdalena

1 min, 11 seg

visita1

El director general de l’Aigua de la Generalitat, Manuel Aldeguer, ha estat avui a Sta. Magdalena, acompanyat de l’alcalde, Sergio Bou, amb l’objectiu de comprovar la posada en funcionament de la connexió del pou de la Canonja amb el nou depòsit d’aigua potable, situat a Les Pedreres i la inversió del qual ha superat els 57.494 €. La Generalitat s’ha fet càrrec del finançament dels treballs que permeten “d’una banda millorar i garantir el subministrament d’aigua potable i per un altre, reduir el consum energètic, ja que amb les dues bombes en funcionament el depòsit d’aigua s’ompli en un període de temps menor”, ha explicat Sergio Bou, alcalde de Santa Magdalena.

Aldeguer per part seua, ha anunciat que la Generalitat, en col·laboració amb l’Ajuntament de la localitat, ha iniciat ja la tramitació per a la “construcció d’un hort solar, d’energia fotovoltaica al costat del depòsit de les Pedreres. L’ajuntament disposa de terreny suficient per a instal·lar panells d’energia solar, que la convertiran en energia mecànica per a posar en funcionament la bomba del depòsit d’aigua i així desconnectar-la del subministrament elèctric, la qual cosa suposa, d’una banda, un estalvi econòmic per als veïns i veïnes de Santa Magdalena i per un altre redueix les emissions de CO2”.

D’aquesta manera, l’alcalde de Santa Magdalena, ha confirmat que els serveis tècnics de l’Ajuntament s’encarregaran de la redacció del projecte, que posteriorment es remetrà a la Generalitat, perquè es faça càrrec de l’execució d’aquest. “En la línia de col·laboració entre administració local i autonòmica, posem en marxa aquest projecte global de subministrament d’aigua, que es complementarà amb la instal·lació de panells d’energia fotovoltaica”, matisa Sergio Bou, alcalde de Santa Magdalena.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena acull la II Carrera Escoles de Ciclisme Festes Patronals

25 seg
Noticies

L’Escola de Música de Santa Magdalena tanca el curs amb una espectacular audició

32 seg
Noticies

Santa Magdalena organitza eI I Torneig de Pàdel Festes de la Joventut

20 seg
Noticies

Audició de Fi de Curs de l’Escola de Música de Santa Magdalena

20 seg
Noticies

Cursos intensius de natació a la piscina municipal de Santa Magdalena

18 seg
Noticies

La Ludoteca municipal de Santa Magdalena celebra la graduació del seu alumnat

20 seg
Veure més notícies →