Inici » Notícies » El CEIP Albert Selma de Sta. Magdalena presenta el projecte Portfolio a la comunitat educativa
Actualitat

El CEIP Albert Selma de Sta. Magdalena presenta el projecte Portfolio a la comunitat educativa

1 min, 16 seg

PORTFOLIO3 PORTFOLIO5

El col·legi d´Educació Infantil i Primària, Albert Selma, de Sta. Magdalena ha presentat avui davant tota la comunitat educativa del centre el projecte europeu Portfolio de les Llengües. El Portfolio Europeu de les Llengües (European Language Portfolio) és un document que indica la competència lingüística, que un individu posseïx en una o diverses llengües. Aquest document permet registrar i presentar distints aspectes dels seus coneixements lingüístics i de les seues experiències amb les llengües amb què ha contactat per diversos motius. El Portfolio és una proposta didàctica del Consell d’Europa que, seguint les orientacions del Marc Europeu Comú de Referència per a les Llengües, proposa que cada europeu dispose d’un document personal en què s’incloga informació sobre les llengües i les cultures que coneix (destreses, coneixements, certificats, experiències viscudes, etc.) a fi de potenciar el plurilingüisme, el respecte a la diversitat o la mobilitat interna en el context europeu. Hi ha 4 Portfolios: – Portfolio Infantil (de 3 a 7 anys). – Portfolio Primària (de 8 a 12 anys). – Portfolio Secundària (de 12 a 18 anys). – Portfolio Adults (de 16 o més anys).

PORTFOLIO1

En línies generals, el Portfolio, al qual s´ha adherit el CEIP Albert Selma, seguix les directrius formulades pel Consell d’Europa i els objectius establits per al conjunt dels portfolios espanyols.

PORTFOLIO2

La utilització del Portfolio com una eina quotidiana pretén aconseguir, que els xiquets i les xiquetes de Sta. Magdalena, siguen conscients de l’existència de diferents formes de comunicar-se i vore el món des d’una òptica positiva, i així incentivar la curiositat i l’interés per aprendre de la realitat que els envolta. En el cas de Sta. Magdalena, s´empra com a fil conductor un tren de llengües, on en cadascun dels vagons s´aprendrà una llengua diferent, àrab, romanés, valencià, castellà i anglés.

PORTFOLIO4

Notícies relacionades

Noticies

Les brigades de mitigació de la Diputació i Generalitat en col·laboració amb EMERGE de Santa Magdalena adeqüen terrenys i camins municipals

35 seg
Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Noticies

El Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic concedeix 34.792 € a Santa Magdalena dins del programa DUS 5000

33 seg
Noticies

Santa Magdalena present dins de l’oferta del patronat provincial de Turisme en FITUR

54 seg
Noticies

Santa Magdalena viu intensament la festa de Sant Antoni

51 seg
Veure més notícies →