Inici » Notícies » El CEIP Albert Selma de Sta. Magdalena presenta el projecte Portfolio a la comunitat educativa
Actualitat

El CEIP Albert Selma de Sta. Magdalena presenta el projecte Portfolio a la comunitat educativa

1 min, 16 seg

PORTFOLIO3 PORTFOLIO5

El col·legi d´Educació Infantil i Primària, Albert Selma, de Sta. Magdalena ha presentat avui davant tota la comunitat educativa del centre el projecte europeu Portfolio de les Llengües. El Portfolio Europeu de les Llengües (European Language Portfolio) és un document que indica la competència lingüística, que un individu posseïx en una o diverses llengües. Aquest document permet registrar i presentar distints aspectes dels seus coneixements lingüístics i de les seues experiències amb les llengües amb què ha contactat per diversos motius. El Portfolio és una proposta didàctica del Consell d’Europa que, seguint les orientacions del Marc Europeu Comú de Referència per a les Llengües, proposa que cada europeu dispose d’un document personal en què s’incloga informació sobre les llengües i les cultures que coneix (destreses, coneixements, certificats, experiències viscudes, etc.) a fi de potenciar el plurilingüisme, el respecte a la diversitat o la mobilitat interna en el context europeu. Hi ha 4 Portfolios: – Portfolio Infantil (de 3 a 7 anys). – Portfolio Primària (de 8 a 12 anys). – Portfolio Secundària (de 12 a 18 anys). – Portfolio Adults (de 16 o més anys).

PORTFOLIO1

En línies generals, el Portfolio, al qual s´ha adherit el CEIP Albert Selma, seguix les directrius formulades pel Consell d’Europa i els objectius establits per al conjunt dels portfolios espanyols.

PORTFOLIO2

La utilització del Portfolio com una eina quotidiana pretén aconseguir, que els xiquets i les xiquetes de Sta. Magdalena, siguen conscients de l’existència de diferents formes de comunicar-se i vore el món des d’una òptica positiva, i així incentivar la curiositat i l’interés per aprendre de la realitat que els envolta. En el cas de Sta. Magdalena, s´empra com a fil conductor un tren de llengües, on en cadascun dels vagons s´aprendrà una llengua diferent, àrab, romanés, valencià, castellà i anglés.

PORTFOLIO4

Notícies relacionades

Noticies

L’Escola de Música de Santa Magdalena tanca el curs amb una espectacular audició

32 seg
Noticies

Santa Magdalena organitza eI I Torneig de Pàdel Festes de la Joventut

20 seg
Noticies

Audició de Fi de Curs de l’Escola de Música de Santa Magdalena

20 seg
Noticies

Cursos intensius de natació a la piscina municipal de Santa Magdalena

18 seg
Noticies

La Ludoteca municipal de Santa Magdalena celebra la graduació del seu alumnat

20 seg
Noticies

L’Associació Juvenil ‘Pont de l´Agüelo Queixalet’ dóna el tret d’eixida a l’estiu amb un tardeo

21 seg
Veure més notícies →