Inici » Notícies » Educadors Ambientals de la Diputació de Castelló visiten Santa Magdalena
Actualitat

Educadors Ambientals de la Diputació de Castelló visiten Santa Magdalena

43 seg

Els educadors ambientals de la Diputació de Castelló visitaven, dilluns passat Santa Magdalena, dins de les accions de carrer, que realitzen per a sensibilitzar a la població en matèria de cura i respecte pel medi ambient.

En aquest sentit i aprofitant, que el dilluns és dia de mercat, els educadors i educadores ambientals es van instal·lar a la plaça Espanya per a explicar a la població com es gestionen els residus domèstics i assimilables i el benefici que això comporta, tant per a la societat com per al medi ambient. Nombrosos veïns i veïnes van poder conéixer de primera mà com minimitzar la producció al mínim indispensable, i quan siga necessari fer ús del producte, apostar per la reutilització dels elements que per les seues propietats no poden tornar al medi ambient.

Sergio Bou, alcalde de Santa Magdalena, fa una valoració molt positiva d’aquesta campanya que “està realitzant nombroses accions a Santa Magdalena en els últims mesos i ha fet que cada vegada més població s’interesse per l’economia circular i la gestió dels residus”.

Notícies relacionades

Noticies

Programació Nadal 2022

2 seg
Noticies

Santa Magdalena presenta la seua programació de Nadal i Any Nou

3 min, 29 seg
Noticies

Santa Magdalena millora l’eficiència energètica de les instal·lacions municipals amb la instal·lació de plaques solars fotovoltaiques

59 seg
Noticies

Espectacular 40 aniversari de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

1 min, 20 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica millorarà el camí rural entre Santa Magdalena i Peñíscola

34 seg
Noticies

Oberta l’exposició commemorativa dels 40 anys de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

48 seg
Veure més notícies →