Inici » Notícies » Educadors Ambientals de la Diputació de Castelló visiten Santa Magdalena
Actualitat

Educadors Ambientals de la Diputació de Castelló visiten Santa Magdalena

43 seg

Els educadors ambientals de la Diputació de Castelló visitaven, dilluns passat Santa Magdalena, dins de les accions de carrer, que realitzen per a sensibilitzar a la població en matèria de cura i respecte pel medi ambient.

En aquest sentit i aprofitant, que el dilluns és dia de mercat, els educadors i educadores ambientals es van instal·lar a la plaça Espanya per a explicar a la població com es gestionen els residus domèstics i assimilables i el benefici que això comporta, tant per a la societat com per al medi ambient. Nombrosos veïns i veïnes van poder conéixer de primera mà com minimitzar la producció al mínim indispensable, i quan siga necessari fer ús del producte, apostar per la reutilització dels elements que per les seues propietats no poden tornar al medi ambient.

Sergio Bou, alcalde de Santa Magdalena, fa una valoració molt positiva d’aquesta campanya que “està realitzant nombroses accions a Santa Magdalena en els últims mesos i ha fet que cada vegada més població s’interesse per l’economia circular i la gestió dels residus”.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena finalitza la construcció d’uns lavabos i zona d’ombra en l’exterior del pavelló poliesportiu

52 seg
Noticies

Santa Magdalena finalitza les obres de millora de la xarxa separativa d’aigües

25 seg
Noticies

Torna la San Silvestre a Santa Magdalena

1 min, 1 seg
Noticies

La Agrupación Musical Santa Magdalena celebra Santa Cecilia

33 seg
Noticies

Santa Magdalena adjudica les obres del programa DUS 5000 per a la instal·lació de fotovoltaiques en l’Edifici Social i pavelló poliesportiu

42 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura recepciona les obres de millora de la connexió energètica del depòsit de ‘Les Pedreres’ de Santa Magdalena

43 seg
Veure més notícies →