Inici » Notícies » El CEIP Albert Selma celebra el Dia de la Pau i la No Violència
Actualitat

El CEIP Albert Selma celebra el Dia de la Pau i la No Violència

46 seg

La comunitat educativa del col·legi públic Albert Selma de Santa Magdalena ha celebrat avui el Dia escolar de la Pau i la No Violència. Com cada 30 de gener, alumnat i professors han viscut una jornada de reflexió i de compromís amb els valors, que promouen la no violència i la pau i l’entesa entre persones de diferent procedència i maneres de pensar.

Així, els alumnes i les alumnes de 5é i 6é de primària han pronunciat una sèrie de frases relacionades amb la pau i l’amor, s’ha interpretat i cantat l’himne de l’alegria i finalment s’ha alçat un mur construït amb paraules com la tolerància, amistat, amor, llibertat o cooperació, entre altres.

Cal destacar que, l’Assemblea General de les Nacions Unides va fixar el 30 de gener com a Dia de la Pau i la No violència, ja que aquest dia se celebra l’aniversari de la mort de Mahatma Gandhi, líder pacifista que va defensar i va promoure la no violència i la resistència pacífica enfront de la injustícia i que va ser assassinat per defensar aquestes idees.

Notícies relacionades

Noticies

Les brigades de mitigació de la Diputació i Generalitat en col·laboració amb EMERGE de Santa Magdalena adeqüen terrenys i camins municipals

35 seg
Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Noticies

El Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic concedeix 34.792 € a Santa Magdalena dins del programa DUS 5000

33 seg
Noticies

Santa Magdalena present dins de l’oferta del patronat provincial de Turisme en FITUR

54 seg
Noticies

Santa Magdalena viu intensament la festa de Sant Antoni

51 seg
Veure més notícies →