Inici » Notícies » El CEIP Albert Selma de Santa Magdalena activa el servei Web Família
Actualitat

El CEIP Albert Selma de Santa Magdalena activa el servei Web Família

1 min, 12 seg

La direcció del Centre d’Educació Infantil i Primària Albert Selma de Santa Magdalena informa, que el centre ja està operatiu dins de la Web Família 2.0 de la conselleria d’Educació.

Web Família (https://familia2.edu.gva.es) és el portal des del qual els pares i mares o els tutors/es legals podran veure les notes dels seus fills/es o tutelats/ades, el registre de faltes o retards a classe, el calendari d’avaluacions i activitats extraescolars, i els missatges que els docents desitgen fer arribar per aquesta via de comunicació.

“Hi ha pares i mares que per qüestions de treball poden tindre dificultats per a establir una relació estreta amb els professors dels seus fills. Per a ells, aquesta web suposarà una alternativa molt atractiva amb la qual conciliar el treball i la seua vida familiar. I per a no haver d’estar pendent de la web, ITACA, que és el projecte informàtic en el qual es troba Web Família, també permet subscriure’s a ser notificat en l’e-mail quan estiguen disponibles les notes, els fills/es falten o es retarden en classe, etc.”, expliquen des del CEIP Albert Selma.

Al mateix temps, des de la direcció s’informa, que totes les famílies, que ho han sol·licitat, ja han sigut donades d’alta i per tant s’han enviat als correus electrònics les contrasenyes per a accedir a la Web, per la qual cosa s’haurà de comprovar si es pot accedir o no a la plataforma.

Web Família també està disponible en aplicació mòbil i únicament s’ha de buscar en la plataforma des d’on es descarreguen les aplicacions habitualment. Per a qualsevol dubte o pregunta les famílies podran contactar amb el col·legi a través del correu del centre: [email protected] o del telèfon: 676596248

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Noticies

El Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic concedeix 34.792 € a Santa Magdalena dins del programa DUS 5000

33 seg
Noticies

Santa Magdalena present dins de l’oferta del patronat provincial de Turisme en FITUR

54 seg
Noticies

Santa Magdalena viu intensament la festa de Sant Antoni

51 seg
Noticies

Entra en funcionament el caixer automàtic de Santa Magdalena

39 seg
Veure més notícies →