Inici » Notícies » El CEIP Albert Selma de Santa Magdalena celebra el dia escolar de la No Violència
Actualitat

El CEIP Albert Selma de Santa Magdalena celebra el dia escolar de la No Violència

41 seg

El Col·legi d’Educació Infantil i Primària Albert Selma de Santa Magdalena ha celebrat, com cada any, el dia escolar de la No Violència, el Dia de la Pau. La pandèmia no ha sigut un impediment, perquè, de forma ordenada i amb la distància i mesures de seguretat pertinents, l’alumnat del centre públic ha recitat una sèrie de poemes, en els quals es promou la justícia i la no violència.

En aquest dia se celebra l’aniversari de la mort del Mahatma Gandhi, líder pacifista que va defensar i va promoure la no violència i la resistència pacífica enfront de la injustícia i que va ser assassinat per defensar aquestes idees.

Amb aquesta mena d’activitats, es treballa en una educació inspirada en una cultura de no violència i pau permet a l’alumnat adquirir coneixements, actituds i competències que reforcen el seu desenvolupament com a ciutadans globals crítics i compromesos amb els seus drets i els d’altres persones.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Noticies

El Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic concedeix 34.792 € a Santa Magdalena dins del programa DUS 5000

33 seg
Noticies

Santa Magdalena present dins de l’oferta del patronat provincial de Turisme en FITUR

54 seg
Noticies

Santa Magdalena viu intensament la festa de Sant Antoni

51 seg
Noticies

Entra en funcionament el caixer automàtic de Santa Magdalena

39 seg
Veure més notícies →