Inici » Notícies » El CEIP Albert Selma de Santa Magdalena tindrà aula d’Infantil dos anys el curs 2021/2022
Actualitat

El CEIP Albert Selma de Santa Magdalena tindrà aula d’Infantil dos anys el curs 2021/2022

37 seg


La conselleria d’Educació de la Generalitat ha concedit al CEIP Albert Selma de Santa Magdalena una aula d’Infantil dos anys. De manera, que totes les famílies amb filles i fills, nascuts en 2019, si ho desitgen, podran matricular-los en el col·legi públic de la localitat i iniciar aquesta etapa escolar durant el curs 2021/2022.


Sergio Bou, alcalde de Santa Magdalena, ha mostrat la seua satisfacció ja que “hem estat treballant ajuntament i direcció del centre per a la consecució d’aquesta aula, que serà una realitat el pròxim curs escolar 2021/2022, oferint a totes les famílies una educació pública i de qualitat, a través del CEIP Albert Selma”.


El termini de matrícula de l’aula d’Infantil dos anys està comprés entre l’1 i el 16 de juliol, mentre que el dilluns 5 de juliol, a les 10.00, a l’escola tindrà lloc una reunió presencial amb les famílies per a oferir tot tipus d’informació sobre aquest tema.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena finalitza les obres de millora de la xarxa separativa d’aigües

25 seg
Noticies

Torna la San Silvestre a Santa Magdalena

1 min, 1 seg
Noticies

La Agrupación Musical Santa Magdalena celebra Santa Cecilia

33 seg
Noticies

Santa Magdalena adjudica les obres del programa DUS 5000 per a la instal·lació de fotovoltaiques en l’Edifici Social i pavelló poliesportiu

42 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura recepciona les obres de millora de la connexió energètica del depòsit de ‘Les Pedreres’ de Santa Magdalena

43 seg
Noticies

Santa Magdalena realitza millores en la xarxa separativa d’aigües

20 seg
Veure més notícies →