Inici » Notícies » El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra el Dia Europeu de les Llengües
Actualitat

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra el Dia Europeu de les Llengües

35 seg

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebrava el Dia Europeu de les Llengües i ho va fer amb una exposició dels treballs realitzats, a l’Auditori de Santa Magdalena.

L’alumnat del centre va preparar una exposició sobre els països dels quals tenen representació a l’escola: Hondures, Colòmbia, Romania, Algèria, Itàlia, Guatemala, l’Argentina, el Marroc i Espanya. De cadascun dels països, els xiquets i xiquetes van destacar aspectes interessants, com poden ser: expressions típiques, menjars, vestits, monuments i llocs interessants per visitar.

Aquest projecte ha servit, a més de per a conéixer la idiosincràsia de cada país, per a treballar l’expressió oral en un espai com és l’auditori. La competència comunicativa, segons detallen des del centre, és fonamental i és necessari treballar-la d’una forma motivadora i significativa, com ho han fet a través d’aquesta activitat.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena finalitza la construcció d’uns lavabos i zona d’ombra en l’exterior del pavelló poliesportiu

52 seg
Noticies

Santa Magdalena finalitza les obres de millora de la xarxa separativa d’aigües

25 seg
Noticies

Torna la San Silvestre a Santa Magdalena

1 min, 1 seg
Noticies

La Agrupación Musical Santa Magdalena celebra Santa Cecilia

33 seg
Noticies

Santa Magdalena adjudica les obres del programa DUS 5000 per a la instal·lació de fotovoltaiques en l’Edifici Social i pavelló poliesportiu

42 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura recepciona les obres de millora de la connexió energètica del depòsit de ‘Les Pedreres’ de Santa Magdalena

43 seg
Veure més notícies →