Inici » Notícies » El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena es prepara per a la tornada al col·le
Actualitat

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena es prepara per a la tornada al col·le

46 seg

La brigada municipal de l’Ajuntament de Santa Magdalena està treballant durant aquests dies, en col·laboració amb la direcció del CEIP Alberto Selma en els preparatius per a l’inici del curs escolar 2023/24, que donarà inici dilluns que ve, 11 de setembre.

En aquest sentit, al llarg d’aquesta setmana s’està procedint a reparar tots aquells elements que, a causa de l’ús, necessiten una posada a punt, perquè dilluns que ve, totes les instal·lacions del CEIP Alberto Selma estiguen llestes per al seu funcionament.

A més, durant aquests dies s’està procedint al muntatge de tota la cuina i menjador, amb l’objectiu de poder garantir la posada en marxa del servei al més prompte possible.

D’altra banda, la Ludoteca Municipal també ha sigut objecte de millora per al curs 2023/24 i ha sigut revisat tot el centre per a veure el correcte funcionament de la instal·lació.

Sergio Bou, alcalde de Santa Magdalena, explica que: “com cada any davant l’inici de curs revisem totes les instal·lacions educatives de les quals disposa Santa Magdalena, amb l’objectiu de realitzar la posada a punt d’aquestes, ja que sempre hi ha algun element que reposar o canvis que realitzar”.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena inicia les obres de millora de l’arxiu històric a través del Pla Castelló Avanza

33 seg
Noticies

Arranquen les obres de pavimentació del camí a Peníscola paral·lel a l’AP7 en Santa Magdalena

35 seg
Noticies

Efectius del Consorci Provincial de Bombers efectuen tasques de millora de camins afectats pel temporal a Santa Magdalena

38 seg
Noticies

Curs d’alfabetització en castellà a Santa Magdalena

26 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena arranca el curs escolar

33 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena es prepara per a la tornada al col·le

46 seg
Veure més notícies →