Inici » Notícies » El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena estrena instal·lacions en el seu inici de curs escolar
Actualitat

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena estrena instal·lacions en el seu inici de curs escolar

1 min, 22 seg

Santa Magdalena ha viscut el seu inici de curs escolar més emocionant, ja que després de dos anys d’obres, ha estrenat el nou aulari del CEIP Alberto Selma, que ha sigut completament remodelat, gràcies a una inversió de prop d’1.4 milions d’euros per part de la Generalitat Valenciana.

Tota la comunitat educativa, així com l’alcalde de Santa Magdalena, Sergio Bou, han participat en aquest inici de curs, tan especial. L’alumnat ha sigut rebut a les portes del centre amb globus i música, ja que sens dubte es tractava d’un dia històric per a la població, que per fi obria les portes d’un col·legi que, disposa de tots els serveis necessaris per a oferir una educació de qualitat i amb les més modernes tecnologies. D’aquesta manera, els familiars de l’alumnat han pogut visitar les instal·lacions, acompanyats pel professorat i a més hi haurà una jornada de portes obertes durant el cap de setmana perquè la població puga realitzar el propi.

El CEIP Alberto Selma disposa de 2 aules d’Infantil i 4 de Primària, a més dels serveis de menjador; aula multiusos, classe de música i aula d´arts & crafts i gimnàs.

En l’exterior, s’han dissenyat dos patis: un de Primària, amb un gran espai cobert per a poder eixir a l’exterior quan ploga, i un altre d’Infantil, amb zones de jocs i vinculat a les extensions exteriors de les aules; a més d’una pista esportiva i un hort escolar amb instal·lacions de reg, que ajudaran al creixement dels vegetals plantats.

Sergio Bou, alcalde de Santa Magdalena, explicava que: “avui és un dia històric per a Santa Magdalena, perquè després de molts anys de reivindicacions i gràcies a la direcció del col·legi, ajuntament i AMPA, que hem anat de la mà durant aquests anys, hem aconseguit que la Generalitat entenguera la nostra necessitat i a través del Pla Edificant dotara dels fons necessaris al nostre municipi perquè el col·legi que avui estrenem siga una realitat”.

Notícies relacionades

Noticies

La brigada EMERGE de Santa Magdalena inicia la seua activitat

34 seg
Noticies

El vicepresident segon i conseller d’Habitatge visita Santa Magdalena

59 seg
Noticies

Educadors Ambientals de la Diputació de Castelló visitaran Santa Magdalena

47 seg
Noticies

Arranquen les Jornades de Portes Obertes del CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena

42 seg
Noticies

Dilluns que ve obri les seues portes el servei d’Escola ‘Matinera’

35 seg
Noticies

Jornada de Portes Obertes en el CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena

30 seg
Veure més notícies →