Inici » Notícies » El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena va celebrar el Dia del Llibre amb la presentació de ‘El Espejo Hindú’
Actualitat

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena va celebrar el Dia del Llibre amb la presentació de ‘El Espejo Hindú’

43 seg

L’Auditori Municipal de Santa Magdalena va acollir, ahir a migdia, la presentació del llibre ‘El Espejo Hindú’, escrit per l’educadora infantil del CEIP Alberto Selma, Gemma Carratalà, un esdeveniment que s’emmarca dins dels actes de celebració del Dia del Llibre, organitzats pel col·legi públic.

Carratalà ha obsequiat al centre amb un exemplar de ‘El Espejo Hindú’, un llibre juvenil, que narra la història de Paula, que rep un estrany regal pel seu aniversari, que canviarà la seua vida. Un viatge inesperat li ensenyarà el vertader valor de l’amistat i li obrirà les portes a un món desconegut per a ella, on les coses més bàsiques són les més importants. Un viatge al·lucinant en el qual aprendrà que somriure és tan important com viure.

Durant l’acte de presentació ha tingut lloc un recital poètic per part d’alumnat del CEIP Alberto Selma, mentre que una part del professorat s’ha encarregat de posar la nota musical a un esdeveniment, que ha servit per a celebrar el Dia del Llibre, per part de tota la comunitat educativa.

Notícies relacionades

Noticies, Sin categoría

Oberta la inscripció per a la V Marxa Senderista del Dia de la Dona entre els castells de Polpis i Xivert

56 seg
Noticies

Santa Magdalena aprova un pressupost de 817.940 € per al 2024

1 min, 20 seg
Noticies

La Generalitat concedix a Santa Magdalena una subvenció de 57.687 € per a la implantació del sistema de recollida selectiva de bioresidus

39 seg
Noticies

L’alumnat del CEIP Alberto Selma celebra els dies de la Pau i de l’Arbre

35 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma lluïx gran part del material escolar en la seua desfilada de Carnestoltes

23 seg
Noticies

L’AMPA del CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena organitza una xarrada sobre salut bucodental

27 seg
Veure més notícies →