Inici » Notícies » El Club de Caçadors organitza un concurs fotogràfic infantil
Actualitat

El Club de Caçadors organitza un concurs fotogràfic infantil

1 min, 9 seg

perdiz-roja-1
El Club de Caçadors Sant Lázaro de Sta. Magdalena ha convocat la I edició del concurs fotogràfic infantil de caça, dirigit a xiquets d’entre 3 i 12 anys, interessats en la fotografia i amb la temàtica d’espècies cinegètiques vives com a principal reclam.
D’aquesta manera, es podran fotografiar una sèrie d’espècies com: la perdiu roja, llebre, conill, rabosa, coloma torcaz, bravía i zurita, tórtola europea, zorzal comuna, aliroja,  xarre i reial, estorní pinte, urraca, cabirols i senglars.
Els xicotets fotògrafs hauran d’aportar tres fotografies, en format de 10×15 i en suport paper, que hauran de presentar-se el dia 30 de desembre abans de les 12 del migdia en la Capella, encara que és necessari inscriure’s en l’Ajuntament abans del 29 de desembre. 
Els participants hauran de fer constar en les fotografies, les dates en les quals van ser preses i incloure una xicoteta redacció sobre les mateixes. D’entre les tres que realitzen hauran d’escollir una única foto per al concurs, les altres dues s’exposaran.

Des de l’organització expliquen, que en la part posterior de la foto que es vulga presentar a concurs, haurà de figurar la paraula, concurs. El club no permet participar en el concurs a les fotografies que s’hagen vist sotmeses a retoc amb un programa informàtic.
La deliberació del jurat i lliurament de premis tindrà lloc el mateix dia del lliurament de fotos, és a dir el 30 de desembre.
El club de caçadors ha anunciat que els premis seran, el primer una càmera de fotos, el segon unes botes de trekking i el tercer, un folre polar. A més, la fotografia guanyadora es publicarà en el programa oficial de les Festes Patronals en l’apartat dedicat a l’entitat.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena es forma en alfabetització digital

36 seg
Noticies

Programació Nadal 2022

2 seg
Noticies

Santa Magdalena presenta la seua programació de Nadal i Any Nou

3 min, 29 seg
Noticies

Santa Magdalena millora l’eficiència energètica de les instal·lacions municipals amb la instal·lació de plaques solars fotovoltaiques

59 seg
Noticies

Espectacular 40 aniversari de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

1 min, 20 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica millorarà el camí rural entre Santa Magdalena i Peñíscola

34 seg
Veure més notícies →