Inici » Notícies » El musical Coco protagonitza el Festival de Fi de Curs del CEIP Albert Selma de Santa Magdalena
Actualitat

El musical Coco protagonitza el Festival de Fi de Curs del CEIP Albert Selma de Santa Magdalena

38 seg

El CEIP Albert Selma de Santa Magdalena ha tancat avui el curs 2020/21 i ho ha fet amb un espectacular Festival de Fi de Curs, basat en la famosa pel·lícula, Coco. L’Auditori de la localitat ha acollit aquest espectacle, que ha comptat amb la participació de tot l’alumnat del col·legi públic, que a través de diferents personatges ha narrat la història del mexicà, Miguel i tota la seua família.

Finalitzat el Festival han tingut lloc les graduacions. En primer lloc, ha sigut el torn de l’alumnat d’infantil, que ha conclòs aquesta etapa en el centre i finalment els alumnes i les alumnes de 6é de primària han dit adeu al col·legi, amb una emotiva cançó, composta per ells mateixos, amb l’ajuda de l’especialista de música del centre.

Es tanca d’aquesta manera el curs escolar 2020/21, que malgrat la pandèmia de la Covid19, s’ha desenvolupat amb total normalitat en Santa Magdalena.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena es forma en alfabetització digital

36 seg
Noticies

Programació Nadal 2022

2 seg
Noticies

Santa Magdalena presenta la seua programació de Nadal i Any Nou

3 min, 29 seg
Noticies

Santa Magdalena millora l’eficiència energètica de les instal·lacions municipals amb la instal·lació de plaques solars fotovoltaiques

59 seg
Noticies

Espectacular 40 aniversari de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

1 min, 20 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica millorarà el camí rural entre Santa Magdalena i Peñíscola

34 seg
Veure més notícies →