Inici » Notícies » El Nadal arriba a la Unitat de Respir Familiar de Santa Magdalena
Actualitat

El Nadal arriba a la Unitat de Respir Familiar de Santa Magdalena

41 seg

Les persones usuàries de la Unitat de Respir Familiar de Santa Magdalena ja han celebrat la imminent arribada del Nadal i fruit d’això han fet lliurament a l’alcalde de la localitat, Sergio Bou, d’unes figures decoratives confeccionades per elles dins de les activitats que programa la unitat.

Des del Respir s’ha estat treballant en les últimes setmanes en l’elaboració de diferents detalls nadalencs, fets tots a base de material i productes reciclats, tal com és costum en el centre. D’aquesta manera, la monitora, Núria Muñoz, ha proposat una sèrie d’idees a les persones usuàries, que s’han posat a la feina i han elaborat motius nadalencs molt originals, alguns dels quals es poden veure ja en el vestíbul de l’Ajuntament de Santa Magdalena.

D’altra banda, en els pròxims dies i dins de les activitats programades pel servei d’Educació Ambiental de la Diputació de Castelló, col·laboraran en la confecció de més material, que servirà per a engalanar els carrers i places de la localitat.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena finalitza la construcció d’uns lavabos i zona d’ombra en l’exterior del pavelló poliesportiu

52 seg
Noticies

Santa Magdalena finalitza les obres de millora de la xarxa separativa d’aigües

25 seg
Noticies

Torna la San Silvestre a Santa Magdalena

1 min, 1 seg
Noticies

La Agrupación Musical Santa Magdalena celebra Santa Cecilia

33 seg
Noticies

Santa Magdalena adjudica les obres del programa DUS 5000 per a la instal·lació de fotovoltaiques en l’Edifici Social i pavelló poliesportiu

42 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura recepciona les obres de millora de la connexió energètica del depòsit de ‘Les Pedreres’ de Santa Magdalena

43 seg
Veure més notícies →