Inici » Notícies » El Nadal arriba a la Unitat de Respir Familiar de Santa Magdalena
Actualitat

El Nadal arriba a la Unitat de Respir Familiar de Santa Magdalena

41 seg

Les persones usuàries de la Unitat de Respir Familiar de Santa Magdalena ja han celebrat la imminent arribada del Nadal i fruit d’això han fet lliurament a l’alcalde de la localitat, Sergio Bou, d’unes figures decoratives confeccionades per elles dins de les activitats que programa la unitat.

Des del Respir s’ha estat treballant en les últimes setmanes en l’elaboració de diferents detalls nadalencs, fets tots a base de material i productes reciclats, tal com és costum en el centre. D’aquesta manera, la monitora, Núria Muñoz, ha proposat una sèrie d’idees a les persones usuàries, que s’han posat a la feina i han elaborat motius nadalencs molt originals, alguns dels quals es poden veure ja en el vestíbul de l’Ajuntament de Santa Magdalena.

D’altra banda, en els pròxims dies i dins de les activitats programades pel servei d’Educació Ambiental de la Diputació de Castelló, col·laboraran en la confecció de més material, que servirà per a engalanar els carrers i places de la localitat.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Noticies

El Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic concedeix 34.792 € a Santa Magdalena dins del programa DUS 5000

33 seg
Noticies

Santa Magdalena present dins de l’oferta del patronat provincial de Turisme en FITUR

54 seg
Noticies

Santa Magdalena viu intensament la festa de Sant Antoni

51 seg
Noticies

Entra en funcionament el caixer automàtic de Santa Magdalena

39 seg
Veure més notícies →