Inici » Notícies » El Pare Noel visita a l’alumnat del CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena
Actualitat

El Pare Noel visita a l’alumnat del CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena

54 seg

Santa Magdalena ha viscut avui una jornada molt especial, marcada per la visita del Pare Noel i els seus elfos, que han volgut assistir al Festival de Nadal del CEIP Alberto Selma, celebrat a l’Auditori de la localitat.

Santa Claus ha viatjat des de Lapònia fins a Santa Magdalena per a acudir al Festival de Nadal de tot l’alumnat del col·legi públic, que un any més ha captivat al públic present a l’Auditori Municipal, amb un recital de cançons i coreografies de caràcter nadalenc. De fet, fins i tot el professorat ha participat en un animat ball, amb el qual han tancat el Festival de Nadal.

Durant el transcurs de l’acte, s’ha fet lliurament dels premis del Concurs de la Postal Nadalenca, organitzat per l’Ajuntament de Santa Magdalena, en el qual Aitana Pegueroles Moya, ha resultat ser la guanyadora del primer premi, motiu pel qual el seu dibuix és el que felicita el Nadal des de l’Ajuntament de Santa Magdalena.

El segon premi ha sigut per a Laura Lara Muñoz, d’Infantil 5 anys i Adam El *Ghoufairi, de 1r d’Educació Primària, ha aconseguit el tercer premi.

D’altra banda, el Pare Noel ha vingut molt carregat i ha portat regals per a tot l’alumnat del centre, ja que sembla ser s’ha portat molt bé al llarg de tot l’any.

Notícies relacionades

Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena planta exemplars de ‘Micromeria rodriguezii’ espècie única en tota la península ibèrica

58 seg
Noticies

Subdelegació de Govern ofereix una xarrada sobre l’administració electrònica

26 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra el Dia de la Pau

28 seg
Noticies

Les brigades de mitigació de la Diputació i Generalitat en col·laboració amb EMERGE de Santa Magdalena adeqüen terrenys i camins municipals

35 seg
Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Veure més notícies →