Inici » Notícies » El Patge Reial recull les cartes de les xiquetes i xiquets de Santa Magdalena
Actualitat

El Patge Reial recull les cartes de les xiquetes i xiquets de Santa Magdalena

37 seg

Demà a la vesprada es produirà la màgica arribada de SSMM els Reis Mags d’Orient, però abans, dissabte passat, 2 de gener, Santa Magdalena rebia al Patge Reial, en un acte organitzat per l’Associació Juvenil, ‘Pont de l´Agüelo Queixalet’, en col·laboració amb la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Santa Magdalena.

L’auditori de la localitat, va acollir aquest senzill acte, en el qual els més xicotets i xicotetes de la casa van depositar les seues cartes en la bústia, que li serà entregada a Melcior, Gaspar i Baltasar perquè puguen complir amb els desitjos dels xiquets i xiquetes de Santa Magdalena. 

D’altra banda, des de l’Ajuntament de Santa Magdalena, recorden que l’arribada dels Reis Mags a la localitat està prevista, demà dimarts, a partir de les 19h, moment en el qual començarà el repartiment de regals en els domicilis de les persones, que així ho han sol·licitat.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Noticies

El Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic concedeix 34.792 € a Santa Magdalena dins del programa DUS 5000

33 seg
Noticies

Santa Magdalena present dins de l’oferta del patronat provincial de Turisme en FITUR

54 seg
Noticies

Santa Magdalena viu intensament la festa de Sant Antoni

51 seg
Noticies

Entra en funcionament el caixer automàtic de Santa Magdalena

39 seg
Veure més notícies →