Inici » Notícies » El secretari autonòmic d’Habitatge i Funció Social es reuneix amb l’alcalde de Santa Magdalena
Actualitat

El secretari autonòmic d’Habitatge i Funció Social es reuneix amb l’alcalde de Santa Magdalena

1 min, 6 seg

El Secretari autonòmic d’Habitatge i Funció Social, Alejandro Aguilar Parrila , s’ha reunit aquest matí amb l’alcalde de Santa Magdalena, amb l’objectiu de traçar les línies d’actuació del municipi respecte al Pla Adha, Ajudes a entitats locals per a l’adquisició d’habitatges, ja que el consistori ha manifestat la seua intenció d’adquirir l’edifici, que hi ha enfront del col·legi amb l’objectiu d’impulsar la posada en marxa d’habitatges socials.

El Pla Adha té com a objectius principals: impulsar l’ampliació dels parcs públics municipals d’habitatge amb finalitats socials, per a la seua adjudicació en règim de lloguer o cessió d’ús, així com subvencionar les adquisicions per: aplicació dels drets de tanteig i retracte (adquisició preferent) cedits per la Generalitat Valenciana i/o per altres mecanismes legals (compra directa per raons d’emergència residencial).

Sergio Bou, alcalde de Santa Magdalena, ha anunciat que: “des de l’Ajuntament ens posem ja a treballar en tota la tramitació, que comporta l’adhesió al Pla Adha, ja que el nostre municipi manca d’un parc públic d’habitatges, que facilitarien a moltes famílies poder realitzar el seu projecte de vida en Santa Magdalena”.

En aquest sentit, des de conselleria s’ha explicat que el destí dels habitatges serà l’arrendament o cessió d’ús amb finalitats socials, per a això s’inscriurà aquest compromís de destí per termini mínim de 50 anys. Les persones destinatàries hauran de complir amb els requisits establits en la normativa sobre cessió i adjudicació de VPP. Els preus de lloguer se subjectaran als límits de renda establits per a les VPP. No podran superar el 25% de la capacitat econòmica de les unitats de convivència.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena finalitza la construcció d’uns lavabos i zona d’ombra en l’exterior del pavelló poliesportiu

52 seg
Noticies

Santa Magdalena finalitza les obres de millora de la xarxa separativa d’aigües

25 seg
Noticies

Torna la San Silvestre a Santa Magdalena

1 min, 1 seg
Noticies

La Agrupación Musical Santa Magdalena celebra Santa Cecilia

33 seg
Noticies

Santa Magdalena adjudica les obres del programa DUS 5000 per a la instal·lació de fotovoltaiques en l’Edifici Social i pavelló poliesportiu

42 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura recepciona les obres de millora de la connexió energètica del depòsit de ‘Les Pedreres’ de Santa Magdalena

43 seg
Veure més notícies →