Inici » Notícies » El secretari autonòmic d’Habitatge i Funció Social es reuneix amb l’alcalde de Santa Magdalena
Actualitat

El secretari autonòmic d’Habitatge i Funció Social es reuneix amb l’alcalde de Santa Magdalena

1 min, 6 seg

El Secretari autonòmic d’Habitatge i Funció Social, Alejandro Aguilar Parrila , s’ha reunit aquest matí amb l’alcalde de Santa Magdalena, amb l’objectiu de traçar les línies d’actuació del municipi respecte al Pla Adha, Ajudes a entitats locals per a l’adquisició d’habitatges, ja que el consistori ha manifestat la seua intenció d’adquirir l’edifici, que hi ha enfront del col·legi amb l’objectiu d’impulsar la posada en marxa d’habitatges socials.

El Pla Adha té com a objectius principals: impulsar l’ampliació dels parcs públics municipals d’habitatge amb finalitats socials, per a la seua adjudicació en règim de lloguer o cessió d’ús, així com subvencionar les adquisicions per: aplicació dels drets de tanteig i retracte (adquisició preferent) cedits per la Generalitat Valenciana i/o per altres mecanismes legals (compra directa per raons d’emergència residencial).

Sergio Bou, alcalde de Santa Magdalena, ha anunciat que: “des de l’Ajuntament ens posem ja a treballar en tota la tramitació, que comporta l’adhesió al Pla Adha, ja que el nostre municipi manca d’un parc públic d’habitatges, que facilitarien a moltes famílies poder realitzar el seu projecte de vida en Santa Magdalena”.

En aquest sentit, des de conselleria s’ha explicat que el destí dels habitatges serà l’arrendament o cessió d’ús amb finalitats socials, per a això s’inscriurà aquest compromís de destí per termini mínim de 50 anys. Les persones destinatàries hauran de complir amb els requisits establits en la normativa sobre cessió i adjudicació de VPP. Els preus de lloguer se subjectaran als límits de renda establits per a les VPP. No podran superar el 25% de la capacitat econòmica de les unitats de convivència.

Notícies relacionades

Noticies

Programació Nadal 2022

2 seg
Noticies

Santa Magdalena presenta la seua programació de Nadal i Any Nou

3 min, 29 seg
Noticies

Santa Magdalena millora l’eficiència energètica de les instal·lacions municipals amb la instal·lació de plaques solars fotovoltaiques

59 seg
Noticies

Espectacular 40 aniversari de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

1 min, 20 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica millorarà el camí rural entre Santa Magdalena i Peñíscola

34 seg
Noticies

Oberta l’exposició commemorativa dels 40 anys de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

48 seg
Veure més notícies →