Inici » Notícies » El secretari autonòmic d’Habitatge i Funció Social es reuneix amb l’alcalde de Santa Magdalena
Actualitat

El secretari autonòmic d’Habitatge i Funció Social es reuneix amb l’alcalde de Santa Magdalena

1 min, 6 seg

El Secretari autonòmic d’Habitatge i Funció Social, Alejandro Aguilar Parrila , s’ha reunit aquest matí amb l’alcalde de Santa Magdalena, amb l’objectiu de traçar les línies d’actuació del municipi respecte al Pla Adha, Ajudes a entitats locals per a l’adquisició d’habitatges, ja que el consistori ha manifestat la seua intenció d’adquirir l’edifici, que hi ha enfront del col·legi amb l’objectiu d’impulsar la posada en marxa d’habitatges socials.

El Pla Adha té com a objectius principals: impulsar l’ampliació dels parcs públics municipals d’habitatge amb finalitats socials, per a la seua adjudicació en règim de lloguer o cessió d’ús, així com subvencionar les adquisicions per: aplicació dels drets de tanteig i retracte (adquisició preferent) cedits per la Generalitat Valenciana i/o per altres mecanismes legals (compra directa per raons d’emergència residencial).

Sergio Bou, alcalde de Santa Magdalena, ha anunciat que: “des de l’Ajuntament ens posem ja a treballar en tota la tramitació, que comporta l’adhesió al Pla Adha, ja que el nostre municipi manca d’un parc públic d’habitatges, que facilitarien a moltes famílies poder realitzar el seu projecte de vida en Santa Magdalena”.

En aquest sentit, des de conselleria s’ha explicat que el destí dels habitatges serà l’arrendament o cessió d’ús amb finalitats socials, per a això s’inscriurà aquest compromís de destí per termini mínim de 50 anys. Les persones destinatàries hauran de complir amb els requisits establits en la normativa sobre cessió i adjudicació de VPP. Els preus de lloguer se subjectaran als límits de renda establits per a les VPP. No podran superar el 25% de la capacitat econòmica de les unitats de convivència.

Notícies relacionades

Noticies

L’Oficina de Transició Energètica i Acompanyament (OTEA) visita Santa Magdalena

53 seg
Noticies

L’AMPA del CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena organitza una xarrada contra l’assetjament escolar

16 seg
Noticies

Més de 70 persones participen en la desfilada de les III Jornades Templeres de Santa Magdalena

45 seg
Noticies

Arranquen les obres de millora de l’eficiència energètica del depòsit de ‘Les Pedreres’ a Santa Magdalena

43 seg
Noticies

L’alcalde de Santa Magdalena assisteix a la inauguració del Laberint més gran d’Espanya a Peníscola

42 seg
Noticies

La Ludoteca Municipal de Santa Magdalena ofereix servei per a xiquets i xiquetes a partir dels 6 mesos

33 seg
Veure més notícies →