Inici » Notícies » El Servei d’Autonomia Personal de Santa Magdalena arranca el curs
Actualitat

El Servei d’Autonomia Personal de Santa Magdalena arranca el curs

39 seg

Santa Magdalena ha posat en marxa una nova edició del Servei d’Autonomia Personal, el conegut com ‘Espai Respir’, iniciant d’aquesta manera el curs 2023/24, amb Irta Vives com a coordinadora de les activitats, que allí es realitzen.

En aquest sentit, totes les persones usuàries del Servei d’Autonomia Personal, que és finançat per la Diputació de Castelló, poden utilitzar-ho de dilluns a divendres de 15 a 17h i allí es realitzen activitats enfocades, tant a la prevenció com a la rehabilitació d’habilitats d’autonomia personal i social.

Sergio Bou, alcalde de Santa Magdalena explica que: “es treballen diferents fitxes d’estimulació cognitiva, realitzen exercicis de millora de la psicomotricitat i per descomptat per a millorar la psicomotricitat fina realitzen manualitats, fetes amb materials completament reciclats”.

El departament de Serveis Socials de l’Ajuntament de Santa Magdalena és l’encarregat de gestionar aquest recurs assistencial de caràcter soci-sanitari, per la qual cosa qualsevol persona interessada a poder beneficiar-se de les activitats, que allí es promouen ha de dirigir-se a aquest departament.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena finalitza la construcció d’uns lavabos i zona d’ombra en l’exterior del pavelló poliesportiu

52 seg
Noticies

Santa Magdalena finalitza les obres de millora de la xarxa separativa d’aigües

25 seg
Noticies

Torna la San Silvestre a Santa Magdalena

1 min, 1 seg
Noticies

La Agrupación Musical Santa Magdalena celebra Santa Cecilia

33 seg
Noticies

Santa Magdalena adjudica les obres del programa DUS 5000 per a la instal·lació de fotovoltaiques en l’Edifici Social i pavelló poliesportiu

42 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura recepciona les obres de millora de la connexió energètica del depòsit de ‘Les Pedreres’ de Santa Magdalena

43 seg
Veure més notícies →