Inici » Notícies » El Servei d’Educació Ambiental de la Diputació visita Santa Magdalena
Actualitat

El Servei d’Educació Ambiental de la Diputació visita Santa Magdalena

1 min, 4 seg

Santa Magdalena disposarà d’un Pla Local de Residus

L’alcalde de Santa Magdalena, Sergio Bou, ha rebut aquesta setmana la visita del Servei d’Educació Ambiental de la Diputació de Castelló, que té com a objectiu sensibilitzar i educar a la població per a la millora de la gestió dels residus domèstics i assimilables, en els municipis que formen part del Consorci de Residus Castelló Nord. Aquesta campanya porta com a lema ‘La R-evolució” i pretén que la població comence el camí cap a una economia circular real, que tanque el flux ecològic dels residus amb el reciclatge i la reutilització.

Cal recordar que, els treballadors de l’Ajuntament de Santa Magdalena, ja van rebre fa uns dies unes pautes i consells sobre la gestió de residus i posteriorment aquest Servei d’Educació es va desplaçar fins al CEIP Albert Selma, on va aclarir alguns dubtes a l’alumnat sobre on depositar els diferents residus.


En la visita d’aquesta setmana, els responsables d’aquest servei han estat en alguns establiments comercials de Santa Magdalena, amb la finalitat de donar-los a conéixer com poden gestionar els seus residus.

El primer edil magdalener, durant la seua reunió amb el Servei d’Educació Ambiental, va avançar que “ja s’ha contractat l’elaboració d’un Pla Local de Residus, que estudiarà el sistema actual de recollida de les diferents fraccions de residus, elaborarà una guia pràctica per a la correcta separació dels residus i les mesures de conscienciació, transparència i tutoria sobre la ciutadania en la implantació dels processos. Aquest pla seguirà sempre les consideracions del Pla Integral dels Residus de la Comunitat Valenciana”.

Notícies relacionades

Noticies

140 joves ciclistes es donen cita a la Reunió de les Escoles de Ciclisme de Santa Magdalena

1 min, 22 seg
Noticies

Estudiants de l’UJI realitzen les seues pràctiques de magisteri en el CEIP Albert Selma de Santa Magdalena

39 seg
Noticies

Segueix obert el termini per a presentar sol·licituds per a Castelló Sènior

1 min, 31 seg
Noticies

Santa Magdalena acull l’1 de maig la reunió provincial de les Escoles de Ciclisme

42 seg
Noticies

El Servei d’Educació Ambiental de la Diputació visita Santa Magdalena

1 min, 4 seg
Noticies

El CEIP Albert Selma celebra el Dia de Llibre amb un contacontes

28 seg
Veure més notícies →