Inici » Notícies » Els alumnes del CEIP Albert Selma ballen al ritme de ‘Grease’
Actualitat

Els alumnes del CEIP Albert Selma ballen al ritme de ‘Grease’

42 seg

festival1 festival2 festival3 festival4

 

Els alumnes del CEIP Albert Selma de Sta. Magdalena van oferir el dimarts 21 de juny, el seu Festival de fi de Curs, en el pavelló poliesportiu municipal, un acte que va comptar amb la col·laboració de l’Ajuntament de la localitat i l’AMPA del centre.

El musical Grease va ser la temàtica escollida per l’equip docent per a tancar el curs escolar 2015/16. D’aquesta manera, totes i cadascuna de les classes van posar de manifest els grans dots, que com a artistes tenen.

Finalitzada l’actuació va tenir lloc un dels actes més emotius, la graduació. Primer va ser el torn dels xiquets, que tanquen la seua etapa d’infantil i passen a primària i després dels alumnes de sisè de primària, que finalitzen la seua educació en el centre.

Per la vesprada, l’AMPA va organitzar en el pati del col·legi una divertida jornada de recuperació de jocs tradicionals. El dia es tancava amb un sopar de pa i porta amb pares, alumnes i professors en les instal·lacions del col·legi.

Notícies relacionades

Noticies

Programació Nadal 2022

2 seg
Noticies

Santa Magdalena presenta la seua programació de Nadal i Any Nou

3 min, 29 seg
Noticies

Santa Magdalena millora l’eficiència energètica de les instal·lacions municipals amb la instal·lació de plaques solars fotovoltaiques

59 seg
Noticies

Espectacular 40 aniversari de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

1 min, 20 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica millorarà el camí rural entre Santa Magdalena i Peñíscola

34 seg
Noticies

Oberta l’exposició commemorativa dels 40 anys de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

48 seg
Veure més notícies →