Inici » Notícies » Els alumnes del CEIP Albert Selma ballen al ritme de ‘Grease’
Actualitat

Els alumnes del CEIP Albert Selma ballen al ritme de ‘Grease’

42 seg

festival1 festival2 festival3 festival4

 

Els alumnes del CEIP Albert Selma de Sta. Magdalena van oferir el dimarts 21 de juny, el seu Festival de fi de Curs, en el pavelló poliesportiu municipal, un acte que va comptar amb la col·laboració de l’Ajuntament de la localitat i l’AMPA del centre.

El musical Grease va ser la temàtica escollida per l’equip docent per a tancar el curs escolar 2015/16. D’aquesta manera, totes i cadascuna de les classes van posar de manifest els grans dots, que com a artistes tenen.

Finalitzada l’actuació va tenir lloc un dels actes més emotius, la graduació. Primer va ser el torn dels xiquets, que tanquen la seua etapa d’infantil i passen a primària i després dels alumnes de sisè de primària, que finalitzen la seua educació en el centre.

Per la vesprada, l’AMPA va organitzar en el pati del col·legi una divertida jornada de recuperació de jocs tradicionals. El dia es tancava amb un sopar de pa i porta amb pares, alumnes i professors en les instal·lacions del col·legi.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena finalitza la construcció d’uns lavabos i zona d’ombra en l’exterior del pavelló poliesportiu

52 seg
Noticies

Santa Magdalena finalitza les obres de millora de la xarxa separativa d’aigües

25 seg
Noticies

Torna la San Silvestre a Santa Magdalena

1 min, 1 seg
Noticies

La Agrupación Musical Santa Magdalena celebra Santa Cecilia

33 seg
Noticies

Santa Magdalena adjudica les obres del programa DUS 5000 per a la instal·lació de fotovoltaiques en l’Edifici Social i pavelló poliesportiu

42 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura recepciona les obres de millora de la connexió energètica del depòsit de ‘Les Pedreres’ de Santa Magdalena

43 seg
Veure més notícies →