Inici » Notícies » Els alumnes del CEIP Albert Selma de Sta. Magdalena realitzen el viatge dels Templers
Actualitat

Els alumnes del CEIP Albert Selma de Sta. Magdalena realitzen el viatge dels Templers

40 seg

Els alumnes del CEIP Albert Selma de Sta. Magdalena han viatjat avui fins a l’Edat Mitjana, gràcies a les noves tecnologies de la informació dins del projecte Croma, que impulsa la Diputació de Castelló i que ha comptat amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sta. Magdalena.

templers1 templers2 templers3 templers4 templers5 templers6

Els escolars han conegut d’una forma molt divertida i sorprenent el pas de l’Ordre del Temple per la província de Castelló , així com el viatge, que en el seu moment, van emprendre cap a Jerusalem.

Durant unes hores, els alumnes s’han convertit en actors i han conegut la tècnica del croma, utilitzada per a rodatges i que permet, sense desplaçar-se del plató, situar qualsevol escenari al costat dels actors i actrius.

Aquest projecte s’emmarca dins de l’estratègia de promoció de la Diputació de Castelló de la marca ‘Territori Templer’, de la qual forma part el municipi de Sta. Magdalena.

Amb aquesta activitat, el CEIP Albert Selma finalitza el programa de les jornades culturals d´enguany.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena es forma en alfabetització digital

36 seg
Noticies

Programació Nadal 2022

2 seg
Noticies

Santa Magdalena presenta la seua programació de Nadal i Any Nou

3 min, 29 seg
Noticies

Santa Magdalena millora l’eficiència energètica de les instal·lacions municipals amb la instal·lació de plaques solars fotovoltaiques

59 seg
Noticies

Espectacular 40 aniversari de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

1 min, 20 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica millorarà el camí rural entre Santa Magdalena i Peñíscola

34 seg
Veure més notícies →