Inici » Notícies » Els alumnes del CEIP Albert Selma visiten l’Ajuntament de Sta. Magdalena
Actualitat

Els alumnes del CEIP Albert Selma visiten l’Ajuntament de Sta. Magdalena

1 min, 5 seg

Els alumnes del CEIP Albert Selma de Sta. Magdalena han participat avui en una jornada molt especial en la qual han conegut què és i com funciona l’Ajuntament de la localitat, de la mà de l’alcalde, Sergio Bou.

WhatsApp Image 2018-03-22 at 18.18.18 WhatsApp Image 2018-03-22 at 18.17.39

L’alcalde ha rebut a tots els alumnes a les portes del consistori i els ha donat a conèixer les instal·lacions de l’administració local. Els alumnes han aprofitat l’ocasió per a conèixer les tasques, d’atenció al públic, administració i comunicació i han visitat també la Biblioteca, el Jutjat de Pau i el despatx d’alcaldia.

Però sens dubte el moment més anecdòtic del dia l´han protagonitzat en el saló de plens de l’Ajuntament de Sta. Magdalena. Els alumnes d’infantil han sigut els encarregats d’obrir el torn de preguntes i propostes a l’alcalde i després han fet el propi les classes de 1r i 2n, 3r i 4t i finalment de 5é i 6é.

visita8 visita7 visita5 visita3 visita2 visita1

La millora del parc infantil, la construcció d’un rocòdrom, d’una pista poliesportiva nova, la instal·lació d’un tobogan en la piscina municipal, més activitats per als xiquets o la reivindicació de l’obertura de l’estació de trens, han sigut algunes de les propostes formulades pels alumnes del centre.

visita

En aquest sentit, l’alcalde de Sta. Magdalena ha assegurat que “he pres bona nota de tot el que m’han demanat els xiquets de la localitat, perquè ells en definitiva són el nostre futur”. Al mateix temps, el primer edil magdalener no ha dubtat a qualificar la jornada com “tremendament positiva, perquè m’han fet arribar propostes i queixes molt originals i algunes molt necessàries per a Sta. Magdalena”.

Notícies relacionades

Noticies

La Ludoteca municipal de Santa Magdalena celebra la graduació del seu alumnat

20 seg
Noticies

L’Associació Juvenil ‘Pont de l´Agüelo Queixalet’ dóna el tret d’eixida a l’estiu amb un tardeo

21 seg
Noticies

La piscina municipal de Santa Magdalena obri el dimecres

40 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra el Festival de Fi de Curs

35 seg
Noticies

Marc Marín Falcó es proclama campió Autonòmic de Btt

11 seg
Noticies

La Diputació concedeix 8.888 € a Santa Magdalena dins del Pla d’Ocupació 2022

24 seg
Veure més notícies →