Inici » Notícies » Els alumnes del CEIP Albert Selma visiten l’Ajuntament de Sta. Magdalena
Actualitat

Els alumnes del CEIP Albert Selma visiten l’Ajuntament de Sta. Magdalena

1 min, 5 seg

Els alumnes del CEIP Albert Selma de Sta. Magdalena han participat avui en una jornada molt especial en la qual han conegut què és i com funciona l’Ajuntament de la localitat, de la mà de l’alcalde, Sergio Bou.

WhatsApp Image 2018-03-22 at 18.18.18 WhatsApp Image 2018-03-22 at 18.17.39

L’alcalde ha rebut a tots els alumnes a les portes del consistori i els ha donat a conèixer les instal·lacions de l’administració local. Els alumnes han aprofitat l’ocasió per a conèixer les tasques, d’atenció al públic, administració i comunicació i han visitat també la Biblioteca, el Jutjat de Pau i el despatx d’alcaldia.

Però sens dubte el moment més anecdòtic del dia l´han protagonitzat en el saló de plens de l’Ajuntament de Sta. Magdalena. Els alumnes d’infantil han sigut els encarregats d’obrir el torn de preguntes i propostes a l’alcalde i després han fet el propi les classes de 1r i 2n, 3r i 4t i finalment de 5é i 6é.

visita8 visita7 visita5 visita3 visita2 visita1

La millora del parc infantil, la construcció d’un rocòdrom, d’una pista poliesportiva nova, la instal·lació d’un tobogan en la piscina municipal, més activitats per als xiquets o la reivindicació de l’obertura de l’estació de trens, han sigut algunes de les propostes formulades pels alumnes del centre.

visita

En aquest sentit, l’alcalde de Sta. Magdalena ha assegurat que “he pres bona nota de tot el que m’han demanat els xiquets de la localitat, perquè ells en definitiva són el nostre futur”. Al mateix temps, el primer edil magdalener no ha dubtat a qualificar la jornada com “tremendament positiva, perquè m’han fet arribar propostes i queixes molt originals i algunes molt necessàries per a Sta. Magdalena”.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena presenta el programa de les Festes Patronals al teixit associatiu local

26 seg
Sin categoría

L’Escola d’Estiu de Santa Magdalena celebra Sant Fermín

21 seg
Noticies

Santa Magdalena celebra el ‘Water Festival’

16 seg
Sin categoría

Més de 40 xiquets i xiquetes gaudixen de l’Escola d’Estiu a Santa Magdalena

53 seg
Sin categoría

L’Escola de Música de Santa Magdalena celebra la seua Audició de Fi de Curs

43 seg
Sin categoría

Audició de Fi de Curs de l’Escola de Música de Santa Magdalena

32 seg
Veure més notícies →