Inici » Notícies » Els bombers del Parc comarcal realitzen una nova desinfecció a Santa Magdalena
Actualitat

Els bombers del Parc comarcal realitzen una nova desinfecció a Santa Magdalena

30 seg

Santa Magdalena ha rebut avui de nou la visita d’efectius del parc comarcal de bombers del Baix Maestrat, que han fet un intens treball de desinfecció en tot el nucli urbà.

Així, els efectius del Consorci i dins del pla de neteja i desinfecció traçat pel consistori magdalener, han dut a terme la desinfecció de les zones comunes de la població més transitades, com són tots els comerços d’alimentació, farmàcia, consultori auxiliar, edifici social i caixer.

“Continuem treballant per a evitar que es puga propagar el coronavirus a Santa Magdalena i per això, setmanalment, fem tasques de desinfecció.

A més, ara amb l’inici de la desescalada encara cal extremar més les precaucions”, ha explicat Sergio Bou, alcalde de Santa Magdalena.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena es forma en alfabetització digital

36 seg
Noticies

Programació Nadal 2022

2 seg
Noticies

Santa Magdalena presenta la seua programació de Nadal i Any Nou

3 min, 29 seg
Noticies

Santa Magdalena millora l’eficiència energètica de les instal·lacions municipals amb la instal·lació de plaques solars fotovoltaiques

59 seg
Noticies

Espectacular 40 aniversari de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

1 min, 20 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica millorarà el camí rural entre Santa Magdalena i Peñíscola

34 seg
Veure més notícies →