Inici » Notícies » Els escolars de Sta. Magdalena celebren el Dia de l’Arbre i de la Pau
Actualitat

Els escolars de Sta. Magdalena celebren el Dia de l’Arbre i de la Pau

54 seg

arbre1 pau1

Els alumnes del CEIP Albert Selma de Sta. Magdalena celebraven, ahir divendres 29 de gener el Dia de l’Arbre i el de la Pau, amb un gran nombre d’activitats programades.
Al matí i en col·laboració amb l’Ajuntament de Sta. Magdalena i el Club de Caçadors Sant Lázaro, els alumnes del CEIP Albert Selma, es traslladaven fins a una finca, situada prop de l´ermita de Sant Vicent, amb l’objectiu de dur a terme una plantada d’arbres.

arbre3

En total es van plantar 120 arbres de diferents espècies. Pins, roures i carrasques van ser el tipus d’exemplars que els xiquets, amb ajuda del Club de Caçadors Sant Lázaro i personal del consistori magdalener van plantar en aquest terreny.
“Volem que els xiquets, que són el nostre futur, coneguen des de ben xicotets la importància que té la cura i respecte del medi ambient i gràcies a la col·laboració d’entitats com el club de caçadors i en col·laboració amb l’Ajuntament i direcció del centre hem viscut una gran jornada”, explicava Sergio Bou, alcalde de Sta. Magdalena.

arbre2
A la vesprada, i ja en el pati del col·legi, els alumnes van celebrar el Dia de la Pau. Tots els escolars amb diferents frases van formar un manifest, que posteriorment va ser col·locat en les parets d’una de les aules del col·legi.

pau2

Notícies relacionades

Noticies

Càlig i Santa Magdalena estrenyen llaços musicals amb un intercanvi de la FSMCV

48 seg
Noticies

La brigada EMERGE de Santa Magdalena inicia la seua activitat

34 seg
Noticies

El vicepresident segon i conseller d’Habitatge visita Santa Magdalena

59 seg
Noticies

Educadors Ambientals de la Diputació de Castelló visitaran Santa Magdalena

47 seg
Noticies

Arranquen les Jornades de Portes Obertes del CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena

42 seg
Noticies

Dilluns que ve obri les seues portes el servei d’Escola ‘Matinera’

35 seg
Veure més notícies →