Inici » Notícies » Els escolars de Sta. Magdalena celebren el Dia de l’Arbre i de la Pau
Actualitat

Els escolars de Sta. Magdalena celebren el Dia de l’Arbre i de la Pau

54 seg

arbre1 pau1

Els alumnes del CEIP Albert Selma de Sta. Magdalena celebraven, ahir divendres 29 de gener el Dia de l’Arbre i el de la Pau, amb un gran nombre d’activitats programades.
Al matí i en col·laboració amb l’Ajuntament de Sta. Magdalena i el Club de Caçadors Sant Lázaro, els alumnes del CEIP Albert Selma, es traslladaven fins a una finca, situada prop de l´ermita de Sant Vicent, amb l’objectiu de dur a terme una plantada d’arbres.

arbre3

En total es van plantar 120 arbres de diferents espècies. Pins, roures i carrasques van ser el tipus d’exemplars que els xiquets, amb ajuda del Club de Caçadors Sant Lázaro i personal del consistori magdalener van plantar en aquest terreny.
“Volem que els xiquets, que són el nostre futur, coneguen des de ben xicotets la importància que té la cura i respecte del medi ambient i gràcies a la col·laboració d’entitats com el club de caçadors i en col·laboració amb l’Ajuntament i direcció del centre hem viscut una gran jornada”, explicava Sergio Bou, alcalde de Sta. Magdalena.

arbre2
A la vesprada, i ja en el pati del col·legi, els alumnes van celebrar el Dia de la Pau. Tots els escolars amb diferents frases van formar un manifest, que posteriorment va ser col·locat en les parets d’una de les aules del col·legi.

pau2

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Noticies

El Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic concedeix 34.792 € a Santa Magdalena dins del programa DUS 5000

33 seg
Noticies

Santa Magdalena present dins de l’oferta del patronat provincial de Turisme en FITUR

54 seg
Noticies

Santa Magdalena viu intensament la festa de Sant Antoni

51 seg
Noticies

Entra en funcionament el caixer automàtic de Santa Magdalena

39 seg
Veure més notícies →