Inici » Notícies » Els escolars magdaleneros gaudeixen de les II Jornades Culturals i Esportives
Actualitat

Els escolars magdaleneros gaudeixen de les II Jornades Culturals i Esportives

35 seg

jornades

La regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Sta. Magdalena, en col·laboració amb la direcció del CEIP Albert Selma ha organitzat les II Jornades Culturals i Esportives de la població.

jornades2
D’aquesta manera i durant dos dies, els alumnes del CEIP Albert Selma han realitzat tot tipus d’activitats en les quals s’ha fomentat sobretot el valor dels esports en equip.

jornades3
Aquest dijous, i en les instal·lacions del centre van realitzar una gimcana, balls i pintacares, mentre que avui a la vesprada, divendres, i en el poliesportiu municipal s’han disputat jocs en equip com  bàsquet i futbol sala. A més, els xiquets d’infantil han gaudit de jocs tradicionals.

jornades5
Finalitzada la jornada, el consistori ha repartit diversos obsequis als tutors de cadascun dels cursos i a més els xiquets també han rebut un regal per la seua implicació en totes i cadascuna de les activitats desenvolupades.

jornades1

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena es forma en alfabetització digital

36 seg
Noticies

Programació Nadal 2022

2 seg
Noticies

Santa Magdalena presenta la seua programació de Nadal i Any Nou

3 min, 29 seg
Noticies

Santa Magdalena millora l’eficiència energètica de les instal·lacions municipals amb la instal·lació de plaques solars fotovoltaiques

59 seg
Noticies

Espectacular 40 aniversari de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

1 min, 20 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica millorarà el camí rural entre Santa Magdalena i Peñíscola

34 seg
Veure més notícies →