Inici » Notícies » Els magdaleners gaudeixen d’una gran jornada de Sant Vicent
Actualitat

Els magdaleners gaudeixen d’una gran jornada de Sant Vicent

50 seg

Multitudinària participació en els actes del dia gran de Sant Vicent, patró de Sta. Magdalena. L’Associació Amics de Sant Vicent ha sigut, un any més, l’encarregada d’organitzar tots els actes, en commeració de Sant Vicent.

sanvi1

El programa festiu s’iniciava el dissabte amb sengles cercaviles, un al migdia per part de la Colla de Dolçainers i Tabaleters, Polpís, i un altre a la vesprada, a càrrec de l’Agrupació Musical de Sta. Magdalena. A la nit, va haver-hi un concorregut sopar de pa i porta, que va estar amenitzat pel dueto, Emma Duo.

sant sanvi2 sanvi3 sanvi4 sanvi5 sanvi6

Però sens dubte, avui han destacat els actes en honor al sant, amb la romeria des de la plaça de l’església i fins a l’ermita de Sant Vicent, a primera hora del matí.

A l’arribada de la imatge, sobre les 11 hores, s’ha realitzat la missa en honor del sant i després d’ella s’han cantat els gojos a Sant Vicent i s’ha besat la relíquia.

Després, l’esmorzar popular en l’esplanada de l’ermita ha sigut molt concorregut, fet que també ha propiciat que siguen nombroses les colles que han passat un gran dia en l’ermita, lloc en el qual hi ha hagut ball fins a últimes hores de la vesprada.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena es forma en alfabetització digital

36 seg
Noticies

Programació Nadal 2022

2 seg
Noticies

Santa Magdalena presenta la seua programació de Nadal i Any Nou

3 min, 29 seg
Noticies

Santa Magdalena millora l’eficiència energètica de les instal·lacions municipals amb la instal·lació de plaques solars fotovoltaiques

59 seg
Noticies

Espectacular 40 aniversari de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

1 min, 20 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica millorarà el camí rural entre Santa Magdalena i Peñíscola

34 seg
Veure més notícies →