Inici » Notícies » Els músics de Sta. Magdalena celebren Sta. Cecilia
Actualitat

Els músics de Sta. Magdalena celebren Sta. Cecilia

39 seg

L’Agrupació Musical de Sta. Magdalena celebrarà dissabte que ve, 14 de novembre, la festivitat de la seua patrona, Sta. Cecilia i ho farà amb un extens programa que s’iniciarà a les 18 hores.

cartellconcert
Així, els actes previstos arrancaran a les 18 hores amb una cercavila pels principals carrers del casc urbà, que servirà per a arreplegar als 4 nous músics, que entren a formar part de la banda. En aquesta ocasió, Aroa Mínguez, Lara Cervera, Maura Bou i Paula Pegueroles s’incorporaran a les files de l’Agrupació Musical.
Posteriorment, a les 19 hores, se celebrarà una eucaristia en honor dels músics i a les 20 hores, realitzaran el concert extraordinari, en el pavelló poliesportiu.

En aquesta ocasió, els músics dirigits per Sergio Tortajada, han escollit un repertori basat en música de cinema, en bandes sonores de destacades pel·lícules, que formen part de la història del cel·luloide.La jornada acabarà amb un sopar de germanor entre músics, en un conegut restaurant de la comarca.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena finalitza la construcció d’uns lavabos i zona d’ombra en l’exterior del pavelló poliesportiu

52 seg
Noticies

Santa Magdalena finalitza les obres de millora de la xarxa separativa d’aigües

25 seg
Noticies

Torna la San Silvestre a Santa Magdalena

1 min, 1 seg
Noticies

La Agrupación Musical Santa Magdalena celebra Santa Cecilia

33 seg
Noticies

Santa Magdalena adjudica les obres del programa DUS 5000 per a la instal·lació de fotovoltaiques en l’Edifici Social i pavelló poliesportiu

42 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura recepciona les obres de millora de la connexió energètica del depòsit de ‘Les Pedreres’ de Santa Magdalena

43 seg
Veure més notícies →