Inici » Notícies » Els músics de Sta. Magdalena celebren Sta. Cecilia
Actualitat

Els músics de Sta. Magdalena celebren Sta. Cecilia

39 seg

L’Agrupació Musical de Sta. Magdalena celebrarà dissabte que ve, 14 de novembre, la festivitat de la seua patrona, Sta. Cecilia i ho farà amb un extens programa que s’iniciarà a les 18 hores.

cartellconcert
Així, els actes previstos arrancaran a les 18 hores amb una cercavila pels principals carrers del casc urbà, que servirà per a arreplegar als 4 nous músics, que entren a formar part de la banda. En aquesta ocasió, Aroa Mínguez, Lara Cervera, Maura Bou i Paula Pegueroles s’incorporaran a les files de l’Agrupació Musical.
Posteriorment, a les 19 hores, se celebrarà una eucaristia en honor dels músics i a les 20 hores, realitzaran el concert extraordinari, en el pavelló poliesportiu.

En aquesta ocasió, els músics dirigits per Sergio Tortajada, han escollit un repertori basat en música de cinema, en bandes sonores de destacades pel·lícules, que formen part de la història del cel·luloide.La jornada acabarà amb un sopar de germanor entre músics, en un conegut restaurant de la comarca.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Noticies

El Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic concedeix 34.792 € a Santa Magdalena dins del programa DUS 5000

33 seg
Noticies

Santa Magdalena present dins de l’oferta del patronat provincial de Turisme en FITUR

54 seg
Noticies

Santa Magdalena viu intensament la festa de Sant Antoni

51 seg
Noticies

Entra en funcionament el caixer automàtic de Santa Magdalena

39 seg
Veure més notícies →