Inici » Notícies » Els Reis Mags inunden de màgia Sta. Magdalena
Actualitat

Els Reis Mags inunden de màgia Sta. Magdalena

31 seg

Melchor, Gaspar i Baltasar, van estar divendres passat a Sta. Magdalena, localitat que van omplir de màgia i il·lusió en un cavalcada, en la qual van participar la Colla de Dolçainers i Tabaleters, Polpís i l’Agrupació Musical de Sta. Magdalena.

reis5 reis4 reis1 reis2

SSMM, acompanyats dels Patges, van arribar pujats a uns espectaculars carruatges a la plaça Espanya, lloc en el qual els esperaven l’alcalde, Sergio Bou i la resta de corporació municipal.

El primer edil magdalener els va donar la benvinguda, així com la clau que obria totes les cases de la localitat, perquè pogueren dipositar els regals, portats des de les llunyanes terres d’Orient.

reis3

Posteriorment, els Reis Mags es van desplaçar a l’església parroquial, lloc en el qual van repartir regals als xiquets magdaleners.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena es forma en alfabetització digital

36 seg
Noticies

Programació Nadal 2022

2 seg
Noticies

Santa Magdalena presenta la seua programació de Nadal i Any Nou

3 min, 29 seg
Noticies

Santa Magdalena millora l’eficiència energètica de les instal·lacions municipals amb la instal·lació de plaques solars fotovoltaiques

59 seg
Noticies

Espectacular 40 aniversari de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

1 min, 20 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica millorarà el camí rural entre Santa Magdalena i Peñíscola

34 seg
Veure més notícies →