Inici » Notícies » Els Serveis Socials de Santa Magdalena recuperen l’atenció presencial amb cita prèvia
Actualitat

Els Serveis Socials de Santa Magdalena recuperen l’atenció presencial amb cita prèvia

36 seg

El departament de Serveis Socials de l’Ajuntament de Santa Magdalena informa que després de l’inici de la desescalada i ja en la fase 2, recupera l’atenció presencial en les oficines del consistori i ho fa amb sistema de cita prèvia.

És per això que, les persones que estiguen interessades a poder reunir-se amb la treballadora social, hauran de sol·licitar cita prèvia a través dels següents telèfons: 964 415070/650 92 31 96. Es recorda que per a poder accedir a l’ajuntament és obligatori l’ús de mascareta.

“A poc a poc anem entrant en aquesta nova normalitat i el departament de Serveis Socials, que és precisament un dels més demandats, és el primer en el qual recuperem l’atenció presencial, encara que ho fem amb cita prèvia, ja que cal garantir la seguretat, tant del personal que atén aquest departament com de tota la població”, explica Sergio Bou, alcalde de Santa Magdalena.

Notícies relacionades

Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena planta exemplars de ‘Micromeria rodriguezii’ espècie única en tota la península ibèrica

58 seg
Noticies

Subdelegació de Govern ofereix una xarrada sobre l’administració electrònica

26 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra el Dia de la Pau

28 seg
Noticies

Les brigades de mitigació de la Diputació i Generalitat en col·laboració amb EMERGE de Santa Magdalena adeqüen terrenys i camins municipals

35 seg
Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Veure més notícies →