Inici » Notícies » Els Templers visiten el CEIP Albert Selma de Sta. Magdalena
Actualitat

Els Templers visiten el CEIP Albert Selma de Sta. Magdalena

1 min, 15 seg

visitatemplers4

Sta. Magdalena es troba immersa en els preparatius de les seues I Jornades Templeres i amb tal motiu, una representació dels cavallers Templers de Castelló, entitat organitzadora de l’esdeveniment, va visitar als alumnes del CEIP Albert Selma de la localitat. Els Templers van explicar als xicotets la importància, que l’orde del Temple va tindre en la localitat, amb el castell de Polpis, com el seu lloc de residència.

D’altra banda, des de l’entitat, van donar a conéixer als alumnes del centre, l’ampli programa que han dissenyat per a dissabte que ve 15 de desembre, que s’iniciarà amb una visita al Castell Polpis, a les 12 del migdia. En aquest sentit, des de l’organització s’informa que totes aquelles persones, que desitgen pujar al castell es farà una eixida a les 10,30h des de l’esplanada de la cooperativa agrícola. Al mateix temps, es recorda que totes aquelles persones, que vulguen participar en el dinar de les jornades templeres, que és Olleta, poden inscriure’s, a preu de dos euros, en les oficines de l’Ajuntament de Sta. Magdalena. Els diners recaptats del donatiu del dinar es destinaran a dues entitats locals sense ànim de lucre.

A més de la visita al castell i el dinar de germanor, dissabte que ve, a les 17h, Els Cavallers Templers de Castelló, realitzaran una desfilada pels carrers del nucli urbà. Posteriorment, en la Capella, a les 18,30h, l’historiador local, Juan Bou, oferirà una xarrada i es realitzarà una representació de la vestimenta dels templers. A les 19h, Tomás de Foix, presentarà el seu llibre, El Zorro Rojo. Els diners recaptats de la venda d’exemplars, es destinaran a entitats locals sense ànim de lucre. A les 20h es mostraran balls medievals, en la plaça Espanya i els actes es tancaran a les 21h amb el sopar de pa i porta i ball amb el Duo De Luxe.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena organitza l’Escola de Pasqua de l’11 al 14 d’abril

35 seg
Noticies

Santa Magdalena organitza les III Jornades Templeres

48 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra les Falles

27 seg
Noticies

La conselleria d’Educació dota al CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena de nombrós material didàctic infantil

12 seg
Noticies

Santa Magdalena aprova per unanimitat un pressupost de més de 917.466 €

1 min, 18 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra el Dia de la Dona

14 seg
Veure més notícies →