Inici » Notícies » Els xiquets magdaleners prenen els carrers en l’entrada a l’estil Sant Fermín
Actualitat

Els xiquets magdaleners prenen els carrers en l’entrada a l’estil Sant Fermín

44 seg

Sta. Magdalena ja enfila la recta final de les seues Festes Patronals, en honor a María Magdalena i ho fa amb els bous com a protagonistes.

bous1 santfermin5 santfermin4 santfermin3 santfermin2 santfermin1 embolada1

El divendres, els caps de bestiar braus de la ramaderia de Germán Vidal, de Cabanes, van realitzar una gran exhibició taurina i a la nit, va haver-hi l´embolada d’un bou, que va omplir per complet la plaça de bous de Sta. Magdalena.

D’altra banda, aquest matí, s’ha realitzat una entrada de bous a l’estil Sant Fermín, que ha comptat amb una gran participació per part dels xiquets de Sta. Magdalena, que vestits tots de blanc i amb el seu mocador roig, han torejat als caps de bestiar alternatius. En la plaça de bous s’han llançat caramels i els xiquets han demostrat, que ja de ben xicotets prometen com a toreros. Aquesta vesprada, de nou hi ha exhibició taurina i aquesta nit bou embolat, a les 22.30 hores. Les Festes Patronals de Sta. Magdalena finalitzaran demà a les 23 hores amb el Castell de focs artificials per part de Pirotécnia Tomás de Benicarló.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Noticies

El Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic concedeix 34.792 € a Santa Magdalena dins del programa DUS 5000

33 seg
Noticies

Santa Magdalena present dins de l’oferta del patronat provincial de Turisme en FITUR

54 seg
Noticies

Santa Magdalena viu intensament la festa de Sant Antoni

51 seg
Noticies

Entra en funcionament el caixer automàtic de Santa Magdalena

39 seg
Veure més notícies →