Inici » Notícies » Espectacular concert de DeVanda Brass Quintet a Santa Magdalena
Actualitat

Espectacular concert de DeVanda Brass Quintet a Santa Magdalena

1 min, 2 seg

concert3

L’Auditori Municipal de Santa Magdalena acollia, dissabte passat el concert de DeVanda Brass, organitzat per les regidories de Cultura i Festes de l’Ajuntament de la localitat, dins de la programació anual de l’Auditori.

Aquest quintet, format per les trompetes; Jordi Martí i Esmeralda Homedes, Sergio Tortajada, a la trompa, Ignasi Reverte, a la tuba i Vere García, al trombó, va oferir un concert didàctic, dirigit sobretot als més xicotets, explicant tots i cadascun dels intruments de metall, que van utilitzar durant l’espectacle, que va omplir tot l’aforament de l’Auditori Municipal.

Des dels seus inicis, DeVanda Brass ha realitzat concerts, entre altres, en el XX Cicle de Concerts de Primavera de Benicarló, Cicle de Música de Joventuts Musicals de Vinaròs, Cicle de Música Clàssica de Peníscola, VI Cicle de Música Ciutat d´Amposta, inauguració del I Festival de Big Bands de Benicarló, etc.

Destaca l’actuació de DeVanda Brass amb la banda de música “La Unió Filharmònica” d’Amposta en el ‘Palau de la Música’ de Barcelona, interpretant l’obra “Mascarade” de Serge Lancen, original per a quintet de metall i banda, el “Diploma de Mèrit” obtingut en el TIM (Torneig Internazionale di Música), realitzat en el Palau de Congressos de Saragossa i l’actuació en la gala de lliurament dels Premis Euterpe 2009, en l’Oceanogràfic de València, organitzat per la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana. A més, han assistit a diferents cursos i formacions impartides per “Boston Brass”, “*Spanish Brass” i Brass Academy Alacant.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Noticies

El Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic concedeix 34.792 € a Santa Magdalena dins del programa DUS 5000

33 seg
Noticies

Santa Magdalena present dins de l’oferta del patronat provincial de Turisme en FITUR

54 seg
Noticies

Santa Magdalena viu intensament la festa de Sant Antoni

51 seg
Noticies

Entra en funcionament el caixer automàtic de Santa Magdalena

39 seg
Veure més notícies →