Inici » Notícies » Estança Harmònica delecta amb la seua música al públic de Santa Magdalena
Actualitat

Estança Harmònica delecta amb la seua música al públic de Santa Magdalena

38 seg

barroca1L’església parroquial de Santa Magdalena acollia, dissabte passat, 6 de juliol, un dels concerts del programa de Música Barroca a les esglésies monumentals, que patrocina la Diputació de Castelló. L´Estança Harmònica és la formació musical vocal i instrumental que va actuar en la localitat i que va aconseguir delectar al públic assistent a l’acte.

L´Estança Harmònica està integrada per la soprano, Isabel Alcaraz i els músics, Josep Rius, Albert Cabedo, Miquel Àngel López, Miquel Falomir, Anna Pitarch i Manel Sifre, que van oferir un repertori de música barroca, basat en obres de Händel, Telemann, Vivaldi, Bach, Marais i Mozart.

Sergio Bou, alcalde de Santa Magdalena, ha agraït a “la Diputació el fet que haja posat a la nostra església com una de les seus del cicle. Sens dubte, ha sigut un concert magnífic i de gran nivell per part de l´Estança Harmònica”.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Noticies

El Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic concedeix 34.792 € a Santa Magdalena dins del programa DUS 5000

33 seg
Noticies

Santa Magdalena present dins de l’oferta del patronat provincial de Turisme en FITUR

54 seg
Noticies

Santa Magdalena viu intensament la festa de Sant Antoni

51 seg
Noticies

Entra en funcionament el caixer automàtic de Santa Magdalena

39 seg
Veure més notícies →