Inici » Notícies » Exposició fotogràfica i de vídeo a La Capella de Sta. Magdalena
Actualitat

Exposició fotogràfica i de vídeo a La Capella de Sta. Magdalena

45 seg

La Capella de Sta. Magdalena ha acollit durant tot el cap de setmana una exposició dels treballs dels alumnes del Taller de Fotografia per a joves, organitzat per la regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Sta. Magdalena i que ha comptat amb la col·laboració de l’Institut Valencià de la Joventut.

EXPO6 EXPO7 EXPO2 EXPO3 EXPO4 EXPO5 EXPO1

La mostra s’inaugurava, el divendres, 12 d’octubre, a la vesprada i comptava amb la presència de l’alcalde, Sergio Bou i la corporació municipal, així com els alumnes del Taller de Fotografia, impartit per AK Produccions.

Els visitants de l’exposició han pogut contemplar, a través de 18 instantànies, alguns dels treballs fets pels alumnes del taller. En la mostra també s’ha donat a conéixer un videoclip, en el qual els propis alumnes han sigut els protagonistes del mateix.

Sergio Bou, alcalde de Sta. Magdalena, assenyala que: “es tracta d’un taller, que ens van demanar els joves en una reunió, i el resultat, a la vista està, ha sigut molt bo. Ara continuarem treballant i comptant amb la seua opinió, de cara a futures accions, que redunden en la millora de l’oferta de formació i oci en el nostre municipi”.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Noticies

El Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic concedeix 34.792 € a Santa Magdalena dins del programa DUS 5000

33 seg
Noticies

Santa Magdalena present dins de l’oferta del patronat provincial de Turisme en FITUR

54 seg
Noticies

Santa Magdalena viu intensament la festa de Sant Antoni

51 seg
Noticies

Entra en funcionament el caixer automàtic de Santa Magdalena

39 seg
Veure més notícies →