Inici » Notícies » Generalitat dóna llum verda a una subvenció de 3.049 € per a la redacció d’un Pla de Prevenció d’Incendis Forestals
Actualitat

Generalitat dóna llum verda a una subvenció de 3.049 € per a la redacció d’un Pla de Prevenció d’Incendis Forestals

49 seg

zonarecreo

La Generalitat Valenciana, a través de la conselleria d’Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural, ha concedit una subvenció de 3.049 € per a la redacció d’un Pla de Prevenció d’Incendis Forestals a Sta. Magdalena.

Aquest Pla, “dictaminarà les àrees del municipi, en les quals cal treballar de cara a la prevenció de possibles incendis forestals, establint-se d’aquesta manera les zones que són prioritàries”, ha explicat Sergio Bou, alcalde de Sta. Magdalena.

I és que aquest Pla està orientat a aconseguir: augmentar la capacitat de control del foc forestal, mitjançant mesures estructurals, disminuir el risc de propagació de foc cap a terreny forestal, des d’àrees urbanitzades, establir mesures de gestió dels ecosistemes agroforestals, dirigides a incrementar la seua capacitat de resistència i de reacció positiva davant el foc i establir alternatives a l’ús cultural del foc a menys de 500 metres de la muntanya, així com mecanismes de sensibilització i participació ciutadana en la prevenció.

Aquest pla, del qual disposarà la població en breu, no completarà, ni desenvoluparà el Pla de Prevenció d’Incendis Forestals del Parc Natural de la Serra d´Irta, sinó que haurà de respectar íntegrament les accions i infraestructures proposades, ajustant-les al marc de competències municipal.

Notícies relacionades

Noticies

La música de ‘Ebanistas’ arriba a l’Auditori de Santa Magdalena

20 seg
Noticies

L’hort escolar ‘Àlvar Anyó’ dona els seus primers fruits

23 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma posa en marxa el servei de menjador

47 seg
Noticies

Santa Magdalena celebra Sant Vicent

33 seg
Noticies

Maestrat Wind Ensemble posa la música al Mes de la Dona a Santa Magdalena

40 seg
Noticies

Més de 50 persones participen en la V Marxa Senderista del Dia de la Dona entre els castells de Polpis i Xivert

38 seg
Veure més notícies →