Inici » Notícies » Generalitat dóna llum verda a una subvenció de 3.049 € per a la redacció d’un Pla de Prevenció d’Incendis Forestals
Actualitat

Generalitat dóna llum verda a una subvenció de 3.049 € per a la redacció d’un Pla de Prevenció d’Incendis Forestals

49 seg

zonarecreo

La Generalitat Valenciana, a través de la conselleria d’Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural, ha concedit una subvenció de 3.049 € per a la redacció d’un Pla de Prevenció d’Incendis Forestals a Sta. Magdalena.

Aquest Pla, “dictaminarà les àrees del municipi, en les quals cal treballar de cara a la prevenció de possibles incendis forestals, establint-se d’aquesta manera les zones que són prioritàries”, ha explicat Sergio Bou, alcalde de Sta. Magdalena.

I és que aquest Pla està orientat a aconseguir: augmentar la capacitat de control del foc forestal, mitjançant mesures estructurals, disminuir el risc de propagació de foc cap a terreny forestal, des d’àrees urbanitzades, establir mesures de gestió dels ecosistemes agroforestals, dirigides a incrementar la seua capacitat de resistència i de reacció positiva davant el foc i establir alternatives a l’ús cultural del foc a menys de 500 metres de la muntanya, així com mecanismes de sensibilització i participació ciutadana en la prevenció.

Aquest pla, del qual disposarà la població en breu, no completarà, ni desenvoluparà el Pla de Prevenció d’Incendis Forestals del Parc Natural de la Serra d´Irta, sinó que haurà de respectar íntegrament les accions i infraestructures proposades, ajustant-les al marc de competències municipal.

Notícies relacionades

Noticies

L’alcalde de Santa Magdalena assisteix a la inauguració del Laberint més gran d’Espanya a Peníscola

42 seg
Noticies

La Ludoteca Municipal de Santa Magdalena ofereix servei per a xiquets i xiquetes a partir dels 6 mesos

33 seg
Noticies

Santa Magdalena organitza l’Escola de Pasqua de l’11 al 14 d’abril

35 seg
Noticies

Santa Magdalena organitza les III Jornades Templeres

48 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra les Falles

27 seg
Noticies

La conselleria d’Educació dota al CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena de nombrós material didàctic infantil

12 seg
Veure més notícies →